Julklappar avklarade & tjejsnack

Idag fick jag och Nicolas barnvakt och gjorde den sista julshoppingen!

 Vi åkte till Allum och började shoppingen med frukost. Jag var i akut behov av en ny behå... Har inte förnyat mig på den fronten sedan jag köpte en amningsbehå 2004. Det är förfärligt, men... är man som jag ganska ointresserad av kläder så tänker man ganska praktiskt (för att slippa klädaffärer) och ekonomiskt. Ska man ändå vara gravid och amma och åka upp och ner som en jojo i behåstorlekar så är det bättre att ta det när allt är överstökat - som nu. Med trasiga byglar som skaver, fransiga axelband och grådassiga färger har jag gått alldeles för länge.

Gick in på EvaNette och en expedit kom direkt fram och frågade om jag behövde hjälp - JAA TACK! Svarade jag lättad. Hon var fantastisk! Direkt plockade hon fram något jag kände mig bekväm i och hon hittade snabbt rätt storlek. Nu sitter jag här, 300 kronor fattigare men lycklig och utan extratuttar, skav och känner att den här delen av kroppen kanske inte är så tokig ändå. ;-)

Men iaf, vi fortsatte shoppingen och det var bara klappar till Téa & Gabriel som återstod. Téa får en docksulky, som framförallt är hel till skillnad från den gamla och som är lätt att köra över trösklarna härhemma. Ett par pussel och böcker får hon också. Gabriel får en lära-gå-bil och en liten elefant med batterier som promenerar.

Så tedde sig en dag med spenderbyxor på. ;-)
Imorgon är det julkortspyssel som gäller!

C U!


Kommentarer
Postat av: ÅsaF

Härligt att ni handlat klart julklapparna!! Fler böcker till Téa förstår jag verkligen - men bara på svenska då va? Annars är jag ju lost nästa gång hon vill jag ska läsa också... hihi. :-) Och rätt B-H är ju underbart!! Förstår känslan! :-) Lycka till med pysslandet imorgon! Kramar!

Postat av: malin

åh vad skönt - då är julklappandet klart då! *ler* jag fick också gjort det mesta i stan idag, några få grejer kvar - men det kanske man kan pussla ihop med en fika-date på stan!?!?!? *winkwink* det är ganska trist att köpa underkläder men oh vad fin och lyxig man känner sig efteråt, det är värt det jobbiga om man säger så.... *kram*

2006-12-09 @ 23:46:22
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Peterlina

BH-problemet har jag också. MÅÅÅÅSTE köpa nya. Usch vad tråkigt det är bara... och så är jag så petig. Måste hem och prova i ett par dagar. Duger den sen går jag tillbaka och köper 10 likadana så jag slipper köpa nya igen på flera år. :D

2006-12-10 @ 08:24:23
URL: http://peterlina.blogspot.com
Postat av: madde

vad härligt! det ger lite hopp... behöver ockås förnya den delen av garderoben, men guuuuud, vad det suger... fast du gav mig som sagt lite hopp. ha en underbar 2:a advent. kram

2006-12-10 @ 08:33:25
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: Zara

Ha, ha jag känner såväl igen mig. Nu när vi var iväg på Kanarieöarna så hade jag min baddräkt sedan -97 på mig och upptäkte att den var ganska tunn över mage och bröst, fy vad jag skämdes. Men killarna hade två par nya fina badbyxor här så gissa vem jag köper kläder till här i familjen!
Kram

2006-12-10 @ 08:46:18
URL: http://zaras.blogsome.com/
Postat av: emelie

så mysigt det låter, frukost på stan och julhandla utan barn.
kram

2006-12-10 @ 11:39:19
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: Ingela

Vad skönt att ha all julshopping klar. Vi har inte ens börjat. Det vill säga - det blir nog inte mycket av det där med julklappar i år. Blir matt bara jag tänker på det, och hur som helst så är vi ju bara vuxna i familjen och det känns inte lika viktigt då. Vi lägger hellre krutet på ett mysigt nyårsfirande.

Har försökt skicka kommentarer här flera gånger nu men det misslyckas av nån &%#¤%¤ anledning. Får se om jag har bättre lycka nu!

2006-12-10 @ 13:14:10
URL: http://catez.blogg.se
Postat av: Ulrika

Men så himla härligt med shopping, och inte bara till andra! :-)

2006-12-12 @ 11:18:05
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Emma

Härligt med lite shopping =) Behöver också lite nya BH:ar.. rensade bland underkläderna i veckan och upptäckte sen att jag inte alls har så mycket kvar...=)

2006-12-12 @ 22:55:36
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Malin H

Hi hi hi, känner allt igen det där...även om det nu var ett bra tag sen.....Men visst känner man sig konstigt lyxig när man bara får nåt lite dyare till sig själv!
det är ju faktiskt en "måste ha sak"!!!
Fotot på barnen är jättefint!!!!
Mode eller ej!!
Ha det bra! Hoppas ni fick gjort en massa julkort!!
Kram

2006-12-13 @ 08:14:34
URL: http://www.malinsscrap.blogg.se
Postat av: Tina

Åh, vad lyxigt det låter med en ny fin BH!! Får vi se?!..haha..jasså inte det...
Vad härligt att ni har julklapparna avklarade så att det bara är att mysa. Får vi kika på dina julkort då?!
Kram!

2006-12-13 @ 10:42:47
URL: http://tinafina.blogg.se/index.html
Postat av: Smulan

Men vad skönt det lät att ha julshoppingen löst och härligt med nytt under till dig själv, det var bra att du unnade dig det. Resonerade precis lika som dig under graviditeten men nu har jag börjat köpa något nytt då och då för de gamla ser helt förskräckliga ut. Man vill ju inte att sambon ska springa åt andra håller när man klär av sig ;) Kram

2006-12-15 @ 15:30:47
URL: http://smulansscrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback