Det går undan!


Gabbe_mth5

Ja käranån vad det går undan. Jag undrade om det var jag som hade glömt redan hur det var med små bebisar men Téa tog mycket längre tid på sig med allt och var oftast väldigt lugn och behaglig på dagarna. Gabriel har så förfärligt bråttom med allt - en dag kunde han sitta - vi hade ingen aning om att han hade såna färdigheter vid fem månaders ålder, nu tar han sina första kryptag. Han börjar redan försöka dra sig uppåt, han gör det inte än men han försöker lista ut hur man gör.. vevar med en arm för att få tag på ngt som är högre upp än honom. Med fyra vassa tänder i munnen, aptit på mat och aptit på livet så växer han i ett rasande tempo. Det är roligt och väldigt jobbigt med små barn.

I lördags tog vi en tur till
Nääs Slott och det var ett lugnt och mysigt ställe att ta en promenad på och en fika i mysig miljö. Det kommer vi göra om! Det fanns lite hästar att titta på också.

Téa har fått ärva MASSOR av kläder... men vad ska jag göra med dem hon växer ur? Önskar att jag kände en liten tjej i storlek 62 ungefär.

Jaja nu ska jag fortsätta med de vardagliga bestyren här.. "tvätta, diska, städa, damma - varje dag är det detsamma" som mössen sjunger i Askungen.

Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: ÅsaF

Åh lillplutten så stor han är nu!! Längtar massor tills på torsdag så jag får en uppdatering på barnens alla nya färdigheter! :-)
Hoppas ni får en skön dag (trots bestyren)! Kramar Åsa

Postat av: Lindzi

Vilken stor o fin kille! Mys på! TACK för alla gulliga ord!! .-D

2006-07-25 @ 16:02:53
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Sanna - liljan_

Ojoj så Gabriel växer!! roligt att ni har det bra!! Njuuut av sommaren! kram

2006-07-25 @ 21:41:22
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Maria

Oj då vad han har bråttom att bli stor! ;-) Söt kille! Ja visst är det konstigt att man aldrig har det helt städat hemma- det känns ju som man städar jämt!

2006-07-26 @ 10:17:43
URL: http://mariascollage.blogg.se
Postat av: madde

tiden går så fort... tycker det var i går som sonen började gå... kram.

2006-07-27 @ 23:29:41
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: Malin

Väldigt roligt och väldigt jobbigt... visst är det så... mitt i de jobbigaste stunderna får man försöka tänka på de roligaste stunderna och jämka lite... *ler*

Härligt foto! En riktigt goding!

Vet du, det finns secondhand barnklädesaffärer inne i stan - man kan ta med "gamla" barnkläder dit och sälja. De som har butiken går då igenom allt och väljer ut det de tycker sig kunna sälja, så får du ett pris och kan välja om du vill sälja eller inte. Kanske inte jättebra betalt men några scrap-papper kan du nog få ihop till! *ler* Och då kanske kläderna kan komma någon annan till nytta.

*kramar*

2006-07-28 @ 08:08:45
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Zara

Ja tänk vad tiden går...
Härligt med en utflykt till Nääs, det är så fint där!
Kram

2006-07-28 @ 21:18:35
URL: http://zaras.blogsome.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback