Kalas, vaccination, scrapsug och en LO

Jag har layouter som jag inte får visa ännu, det är ju grymt jobbigt att hålla på dem alltså, men det går.. Jag får "babbla" så länge.

Jag är grymt shoppingssugen men ska vänta och se vad räkningarna hamnar på den här månaden och så har vi faktiskt gjort investering i två nya barnstolar typ tripp-trapp från
Modi som verkligen var guld, det innebär att vi har en extra (den gamla barnstolen) vilket är väldigt bra när vi har små gäster.

Imorgon ska vi ha lite kalas för Gabbe. Han fyller inte år förrän på onsdag men det passade bäst med den här helgen. Grandma har gjort jättefina tårtdekorationer så tårtan kommer alldeles säkert bli jättefin. Idag åkte vi och handlade lite annat smått och gott och BALLONGER. Ballongerna är den stora grejen för Téa och hon bar stolt på påsen genom hela affären.

I veckan var vi på 1-årskontroll av Gabbe. Han är nu 79cm lång och väger 11,5 kilo, en lång kille enligt läkaren som skrev upp min och Nickos längd för att hålla lite koll. (Skiljer 1 kilo och mellan honom & Téa och ½ cm på fötterna) Han fick vaccination också mot hepatit B i ena benet och en kombinationsspruta i andra (polio, difteri, stelkramp m.m.) och han har svullnat upp ordentligt, stor bula som en clementin, av den och inte riktigt varit sig själv sedan dess men jag minns att Téa reagerade ganska kraftigt av den också.

Okej.. En layout kan jag bjuda på förresten:


Chokladmonster

Trevlig helg!!

Kommentarer
Postat av: Lindzi

Hurra! Du är så bra. Skitfin LO!

Postat av: ÅsaF

Åh ja den är så superduperfin den här layouten!!! För att inte tala om fotona... hihi! :-) Visst är det tufft att inte visa alla layouter GENAST när man har scrappat dem!! Men vi lär oss kanske med tiden!? :-) Kram

2007-01-26 @ 16:37:45
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Nina

Busig du är som sitter och smyghåller... ;-) Den här lo:n är ju bara sååååååååååååå himla fin. Den tillhör nog en av dina allra bästa lo:s. Och bilderna på Téa är helt underbara!

Den stolen var ju väldigt lika tripp trippen. Vi köpte 2 tripp trapp-stolar begagnade när barnen blev lite större och stadigare och så har det varit perfekt att ha 2 extra barnstolar (Antilop från Ikea), särskilt när man får små tvillingar på besök. Numera är den ena utlånad till kompisar och den andra används både till små gäster och som frisörstol till våra små när vi har klippstuga här hemma.

Tack för beröm för mina senaste lo:s och ha en riktigt härlig helg ni också och mysigt födelsedagsfirande!

Kramar!

2007-01-26 @ 19:16:25
URL: http://papperspyssel.blogg.se/
Postat av: madde

underbara foton! och jättefin LO! tänker på gammal reklamannons för ... ja, något! hoppas helgens kalas blir buskul. kram.

2007-01-26 @ 19:19:19
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: Tina

Åååååååååååh, vilken underbar layout! Vad gott det ser ut!!! MUMS! Men, nu blev jag ju jättenyfiken på det du "håller" på!!! En liten sneakpeak kanske?!..ett liiitet hörn eller?!

2007-01-26 @ 20:09:56
URL: http://tinafina.blogg.se
Postat av: Anna-Carin - anaber

Underbar layout! Rosa och choklad är en perfekt matchning. ;-)

Har precis beställt thickers..... *retas*

2007-01-26 @ 23:03:11
URL: http://anaberscap.blogspot.com
Postat av: emelie

vilken snygg layout! du har så mcyket i dina gömmor, en riktig kanonlayout! ser fram emot att se den live. kram

2007-01-26 @ 23:09:18
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: Zarah

WOW! Vilken grymt superläcker LO!! :D

2007-01-27 @ 10:39:13
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Malin

in i duschen och SPOLA av! *haha* det är så härligt när de får njuta av choklad sådär - och layouten är fantastiskt snygg. som vanligt! *kram*

2007-01-27 @ 23:49:26
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Thenews24

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

2010-12-08 @ 08:54:27
URL: http://www.thenews24.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback