Värmland del III / Dalsland 09 del I

Igår besökte vi Tore & Britt-Marie, de är som extramormor och extramorfar för Téa & Gabbe och det är obligatoriskt att komma till dem – de är så go’a och vi njöt av skuggan i deras lummiga, vackra trädgård. Barnen fick sitt lystmäte i Tores traktor.

 

 

 

Sedan åkte vi vidare till stugan och bokstavligen talat smultronstället – det skulle räcka till smultronsylt elle en paj... minst!

 

 

 

I förmiddags åkte vi till Ed och Dalslands Moose Ranch. Hur coolt som helst! Jag har varit nära vilda älgar uppe i Värmland, men aldrig så nära tama älgar att man kunnat klappa på dem och få se dem såhär nära. Det var fantastiskt. Kalvarna, bara 6 veckor gamla och SÅ söta, matades med banan, det var väldigt bra för magen och för att få igång matsmältningen ordentligt.

 

 

 



När vi åkte hem regnade det.. och enligt väderprognoserna jag sett så ska det regna mest hela tiden till och med måndag.. lite trist när man är på semester, men men.. vi är ganska bra på att roa oss ändå.

 

 


Kommentarer
Postat av: emelie

så härligt ni ser ut att ha det. och härligt med semester.

kram

Postat av: Karolina (karehed)

Vilka fina bilder från er semester. Hoppas ni har det skönt och inte blir allt för blöta! :)

Kram Karolina

2009-07-09 @ 21:54:07
URL: http://karolinasscrapblogg.blogspot.com
Postat av: Sofia/Jozie

Vilka härligt scrapvänliga kort du har tagit! Ser fram emot att se dessa på LO's sen! Vilket härligt smultronställe ni hittade!



Kram, Sofia

2009-07-09 @ 23:59:40
URL: http://sofiascrap.blogspot.com
Postat av: Sara

Vilka härliga bilder! Men smultronstället.. Jag säger bara wow!!

2009-07-10 @ 08:55:01
URL: http://drullputta.blogspot.com
Postat av: ÅsaF

Vilka spännande äventyr ni är ute på!! Härligt med alla fina foton och minnen! De lever ni längre på än solsken ;-) Men jag vet hur du menar. Själv njuter jag av svalkan eftersom det blir betydligt lättare att jobba då. :-) Kramkram

2009-07-10 @ 14:32:34
URL: http://asaf.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vad härligt ni ser ut att ha. Nu bär det av till Dalsland för oss också. Ha en fortsatt sköööön semester så syns vi 10 aug. kram

2009-07-11 @ 07:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback