Hälsa hit och hälsa dit!




I torsdags fick jag min första botoxinjektion mot migrän. Det blev ca 20 stick i huvud, axlar och nacke och om någon vecka kan jag börja utvärdera resultatet. Fram tills nu så har jag haft som träningsvärk vid injiceringsställena, ungefär som när man får en vaccination... fast på massor av ställen i huvudregionen. Fördelen kan ju vara att jag blir av med min argrynka i pannan nu - den där som har utvecklats väldigt mycket sedan barnen började göra hyss. :)

Samma dag blev Téa sjuk, 40 graders feber, men inga andra symptom än ont i magen.. Febern gick inte ner trots Ipren så i fredags tog jag henne till doktorn. Efter 3½ timme på vårdcentralens jour skickades vi vidare till barnakuten. Där fick hon inte träffa läkaren om hon inte lämnade urinprov.. och efter många försök hade vi fått till det på vårdcentralen och med en liten tjej som kanske kissar normalt tre ggr/dag så var det omöjligt att lämna sånt prov. Så hon fick åka hem och sova för att komma tillbaks nästa dag. Dock hade febern gått ner av sig självt tills i lördags så vi slapp att åka tillbaks med henne. Hon var så tapper på både vc och sjukhus trots att hon var så dålig.

På fredagskvällen så blev svärfar dålig och hamnade på sjukhus för kontroll av ev. stroke. Han är okej nu, men visst blev vi lite omskakade och man blir påmind om att vi får vara rädda om varandra.






Kommentarer
Postat av: Sonja

Det är så märkvärdigt att det måste hända nåt i ens närhet för att man ska kunna tänka att ta vara på var dag och uppskatta de små ögonblicken av lycka, men jag tror vi alla traskar på i vardagens lunk och det är först när det händer nåt vi fattar att ta vara på varandra och glädjas åt det vi har! Hoppas innerligt att din behandling hjäper dej nu Anna, det är du värd och skönt att Téa frisknar till och att det går bra med din svärfar. Låt oss glädjas åt alla lyckliga och glada stunder vi faktiskt upplever tack vare nära och kära! Kram från Sonja

2010-01-28 @ 22:18:02
Postat av: Hellen

Oj, vilken otur ni haft på så kort tid. Hoppas allt ordnar till sig och att din lilla dott, svärfar och du mår så bra ni bara kan!



kramkram



//Hellen

Postat av: Anonym

Vännen, så mycket jobbigt ni är med om! Det är först när hälsan inte är som den borde som man börjar uppskatta den som mest. Annars tar man det bara för givet. Det gäller att passa på att glädjas, njuta och uppskatta det man har, för man vet ju faktiskt aldrig vad som kan hända här i livet. Och, som du skriver, vara rädda om varandra!



Krya på er alla!



Massor med kramar, Nina

2010-01-29 @ 07:42:22
Postat av: Drullputta

Men nu får det väl ändå räcka! En olycka kommer sällan ensam..

Hoppas ni får vara friska och krya nu!

Kram

2010-01-29 @ 11:27:46
URL: http://www.drullputta.blogspot.com
Postat av: LottaM

Men du vilken pärs. Hoppas att ni har det mysigt i helgen. Kram Lotta

2010-01-31 @ 10:14:51
URL: http://lottamaun.blogspot.com
Postat av: ÅsaF

Många kramar!! Tänker ofta på er!

2010-01-31 @ 21:23:18
URL: http://asaf.blogg.se/
Postat av: Ponder

Det är så typiskt att allt alltid kommer samtidigt... Skönt att lillskruttan och svärfar verkar ha kryat på sig. :)

Jag har varit lite off (mycket att göra och mycket dåligt mående), men det låter ju väldigt spännande med botoxen. Om du vill får du gärna mejla och berätta lite mer. :)

Hoppas helgen blir jätte skön!

kramar

2010-02-06 @ 21:18:54
URL: http://ponderingar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback