Ett litet ord #6 - Tiden

Här är ett bidrag till Ett litets ord utmaning med ordet 'tiden' som ska ingå i titeln.
Jag valde att berätta om 'På den tiden' när jag var liten och våra tv-fria veckor när vi gjorde ett eget memory, gjorde gipsmasker (som på bilden) som jag och min storebror fick dekorera och sätta hår på.. nåt vi sett på Hajk kanske.. ja och lite annat smått och gott.

image351

3 år är Téa idag - hurra hurra hurra hurra!

En stor liten tjej som älskar dagis och pratar mest hela tiden, otroligt snäll och en riktigt hjälpsam liten tjej - det är våran Téa det. Idag fyller hon 3 år men vi hade kalas igår för det passade bäst så. Hon satte sig vid bordet redan en timme före gästerna kom för hon ville ha tårta.

Hon var otroligt ovillig att vara med på kort bara så jag fick inte många på henne...
image349


Men till slut så gick hon med på en bild iaf:
image350

Mitt lilla skräp som blivit så stor.. Tiden går fort och det gäller att ta tillvara varje dag och alla små stunder känner jag - "Den bästa tid är nu".

Hoppas ni andra har en lika glad och trevlig helg som vi!
/Anna

Utmaningsalster


Jag joddlade idag så Nicko började skratta... det var av glädje över vår nya skrivare som är helt fantastisk. Inget märkvärdigt alls, men så mycket smidigare än den gamla och nu kan jag skriva på cardstock igen!! Hurra! Nu kan jag skriva ut foton också, även om jag nog blivit lite kräsen med crimson superkvalité så kan det ju vara roligt att skriva ut något då och då.

Här är det senast scrappade; först en layout om Téas första klippning utifrån en skiss av Hedda_94 på
SvenskScrapbooking.

image346

Därefter är det en layout med annorlunda format som var utmaningen på Scrapinspiration.
Jag gjorde en rund layout.. det svarta runtom är av scanningen och textremsorna är menade att sticka ut.
Den handlar om mina minnen av mormor.

image347

Scrapsug med förhinder...

Fredag eftermiddag och jag är toksugen på att scrappa men så känner man gruset under fötterna, intorkade makaroner under barnstolarna och lite annat smått och gott i hörnen.. Dags att ta fram dammsugaren istället.
Jag kan iaf visa mina senaste alster till utmaningarna på Scrapinspiration:

image343

image344

image345

Sedan måste jag ju berätta att jag vann
ELOs utmaning 'sommar' och fick en otroligt fin liten plåtväska fylld med chippisar! Jag blev så glad! Tack Madde, Kristina och Scrapbodan!

/Anna

9 augusti 2002...

image342

Rapport från morfslottet

Ja, nu har jag då börjat jobba och även om jag inte jobbar heltid så är jag otroligt trött om kvällarna och har haft huvudvärk några kvällar. På nyheterna i både tv och tidningar så står det nu att det tar två veckor att komma igång för fullt på jobbet igen efter semestern... Hur är det då efter tre år??? Jag tycker nog att jag borde kunna köra på för fullt men jag borde sänka förväntningarna på mig själv en smula. Mycket små tekniska detaljer med mobiltelefon, inlogg och skrivare strular fortfarande och sätter käppar i hjulet för effektiviteten.

Om kvällarna är jag jättetrött än så länge och jag är SÅ glad att jag fick börja jobba innan inskolningen på dagis börjar så att jag får fokusera på jobbet nu. Jag är otroligt scrapsugen och lusläser de två senaste Creating Keepsakes.. Känner att jag inte hänger med riktigt på alla nya, härliga produkter som kommit på sistone. Snart är det mässa vilket jag ser fram emot och framförallt scrappeningen där jag bara får sitta och skapa en hel helg och umgås med alla go'a scrappare. :)

Barnen mår jättebra, Gabbe har numera samma skostorlek som Téa, väger lika mycket och har bara 5 cm kvar tills han är ikapp henne på längden också.. Snackar i massor gör de båda, Gabbe mest om att han vill smaka på allt han ser "kaka" det är smaka, det är hans favoritord. Téas favoritfras nu är "vi ses snart". stänger dörren om sig och så är det fest och spralligt när hon kommer tillbaka.

Sådär, det var en liten rapport från morfslottet det..
Ha det bra!
/Anna

Ett litet ord #3 - Sommar

Här är mitt bidrag till ELOs tredje ordutmaning.

Sommar börjar med skolavslutning är titeln och fotona är från andra klass. :)

image340