Teaparty

Med anledning av 4.0-dagen så hade jag grillfest hemma för familjen, det blev sushifest på jobbet men med mina väninnor blev det Teaparty med pysseltwist.
 
Det blev rosa bubbel, kakor, snittar, scones och te och vi åt tills vi liksom inte kunde få i oss nåt mer. Fy vad gott det var!
 
Därefter kom pysseltwisten, inte med papper som jag normalt pysslar med utan med garn (!).
Jenny visade oss hur vi kunde armsticka en halsduk/scarf och vi hade roligt åt allt trassel först och sedan blev det alldeles tyst, alla var superkoncentrerade.
 
Tack tjejer för en mysig kväll - Katta, Mia, Jenny och Sofia (publicerar er inte på bil ftersom jag inte frågat er först, men ni är alla väldigt vackra)! <3
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar 2014

 
Det är ett lugnt och behagligt firande på midsommar i vårt område och jag var inte i form den dagen så det passade bra att bara ta det lugnt med lite fika på en filt. Barnen strosade runt, snackade med kompisar och åt glass.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min allra första Pavlova bakade jag dagen till ära, enkelt och vansinnigt gott.
 
 
 

Anna 4.0

 
Japp, nu är man "uppgraderad" till version 4.0. Jag har inte skrivit om det tidigare för att jag är så värdelös på att blogga nuförtiden men också för att jag kanske behövde smälta det lite. Det är väldigt konstigt att fylla 40 när man känner sig som 25, i alla fall de dagar jag inte känner mig som 80 men det är ju rent hälsorelaterat.
 
 
Jag blev ordentligt uppvaktad, en uppmärksamhet som jag inte riktigt är bekväm med som jag ändå får lov att säga var väldigt trevlig, jag har ju så fin familj och släkt men också så fantastiskt fina vänner och kollegor. Man blir påmind om allt det där och kanske är det ett tecken på att man blir äldre att man stannar upp och njuter av allt det fina man har i livet, att man uppskattar det mer och dessutom blir en smula sentimental.
 
 
Lite extra glad blev jag för att alla mina älskade bröder kom på min fest: