Å så var det snart juni då...

Vart tar tiden vägen?
Jag har börjat må lite lite bättre pga av bättre medicinering, jag känner mig framförallt piggare. Jag får fortfarande hålla en kost på kokta rotfrukter, mos, fisk, kokt mosat ägg och vitt bröd och ibland mår jag ändå förfärligt illa, men kanske kanske kanske blir det succesivt bättre - vilket jag naturligtvis hoppas på.

På de bra dagarna så har jag varit ute i trädgården, planterat ett par Rhododendronbuskar och fixat balkonglåda vid vår entrétrappa. Jag har också börjar promenera 30 minuter varje dag för att försöka komma igång igen lite smått bara att röra på kroppen en smula.

Så.. datorn och scrappandet har verkligen fått vila och det är ganska skönt med ett brake, jag känner ingen stress över att missa något och det handlar inte om en scrapblock heller, bara att tiden måste räcka till för annat också... som att lära Téa att cykla tvåhjuling t.ex.

Jag har börjat hos en sjukgymnast, men jag känner inte att jag får någon kontakt med henne och hon förstår inte min problematik och är oerhört negativ till botoxande mot spänningshuvudvärk.

I söndags fyllde jag 25 igen och vi firade med tårtkalas i trädgården.

Idag kommer mor och far för att stanna några dagar och hälsa på... så jag blir nog frånvarande här några dagar till.

Kramar,
Anna

Au Naturale

Jag har snabbscrappat igen för jag älskar BG:s härliga, tjocka, stickers som matchar pappersserierna:


Enfärgat papper:
Bazzill OP White
Mönstrat papper: BG Green at Heart Grasshopper och Vert
Dekorationer: BG Green at Heart – Element Stickers


Visdom från TéaTéa - Vet du varför kossor har lapp på örat?
Jag - Näe?
Téa - Det står där vad det kostar att rida på kossan.


:)

Mist och stickers

Jag har gjort en enkel layout med mist, ett par pappersremsor, mist och stickers-dekorationer:

Enfärgat papper: Bazzill OP White
Mönstrat papper: BG Green at Heart Grasshopper och Vert
Dekorationer: BG Green at Heart – Element Stickers, metallfjäril, Memories Mist Spray – Orange Juice

 

Fotona är tagna på Hammarön. Där mormor och morfar bor så finns ett dagis, så vi tog en promenad dit en helg när det var stängt och lekte lite på gården där.

 

Jag har använt mig av Memories Mist Spray – Orange Juice, jag ville dock ha den ljusare för de innehåller mycket pigment, så jag hällde över lite i en minimister och slog på vatten – då blev det den nyans jag ville ha. Jag tog lite av den utspädda misten och målade kanten runt layouten med pensel.


Layout för Scrapmoment

Jag har gjort en layout med härliga detaljer från Scrapmoment:Den blev lite konstig i scanningen eftersom det är rejäla 3D-grejer på, men det får vara så. :)
Min sötistjej som sitter och funderar på nåt.. säkert något rosa, fluffigt med glitter.

Scrapmoment - gästdesigner!
Kolla detta hos
Scrapmoment.


Utklippta dekorationer

Jag använde mig av ett starkt färgat bakgrundspapper och tyckte att det räckte med foton och dekorationer på det så jag klippte helt enkelt ut dekorationer från ett mönstrat papper (MM Flutter - Vine)Bilderna är från förra sommaren och den enda soldag vi hade på semestern. Mitt lilla smultron bland alla smultron - det var ett fint ögonblick. :)


Bakgrundspapper: BG Green at Heart - Basil
Mönstrat papper: MM Flutter - Vine
Dekorationer: Maya Road Postage Stamps, blommor, pärlor och en journalingcirkel från MLS Imaginary Friend Diecuts jag använt som enbart dekoration.