Snabbscrappat med EPP

Idag blev jag inspirerad av själva pappret, så lekfullt och kul. Fotona kom till då jag var ute i trädgården och fotade barnen och Gabbe började skoja framför kameran, foton som jag tycker är väl så underbara som några andra som kanske har en historia. EPP Playground är inspirerande i sig själva och jag kan verkligen rekommendera hela kitet.

Mönstrat papper: EPP Playground – Hide & Seek
Bokstäver: AC Thickers printed chipboard – Apricot


Bag of Taste Knorr

Alltså, jag är helsåld på Bag of Taste. Min favorit är den med paprika-smak. På bilden har jag gjort kyckling med Lemon & Herb, god den också, till det - delikatesspotatis med flingsalt och rosmarinsås.Midsommarcrop 17-26 juni!


Missa inte!


Bag of Taste KnorrIkväll har vi testat Bag of Taste från Knorr - i paketet finns en stekpåse och en kryddblandning. Instruktionerna är mycket tydliga och även om jag använt stekpåse förr med egna kryddblandningar så hade det inte varit några konstigheter om det hade varit första gången.

Jag provade Paprika-smak och den kryddblandningen var underbart god och vi var en vuxen och tre barn som fullkomligt inhalerade en hel kyckling i ett nafs. Saftig, smakrik, god och med gott, krispigt skinn så blev det här direkt en favorit och kan absolut rekommenderas!  Finns även i smakerna BBQ och Lemon & Herbs.

Absolut Torr (Buzzador)Jag har genom Buzzador fått testa
Absolut Torr. Använde den för några år sedan, men det verkar som om formulan är något ändrad för jag tycker att resultatet är bättre, effekten håller i sig längre och man känner sig inte sträv och konstig under armarna efteråt (och över näsan där jag brukar stryka det).

Jag kan verkligen rekommendera Absolut Torr, särskilt nu på sommaren för att slippa blöta plättar på kläderna.
Kostar ca 65kr, finns på apotek och är jättedryg.

Bröllopskort

Igår gifte sig min älskade kusin Jenny och till presenten hörde detta kort jag liftat av Willea:

 

Här syns de söta nycklarna, metallcharms:

 

Den fina texten:

 

Mönstrat papper: Pion Design Minnenas Ateljé – Ros, Rosenhav
Dekorationer: Pion Design Minnenas Ateljé – Klippark, Inkido pärlor – pärlemovit, Charms nycklar