Det gick vilt till i pulkabacken idag!


En vurpa gjorde att Gabbe slog i näsan och började blöda näsblod men dramatiken var över på ett par minuter och sedan vidare ut i backen igen.

Inte minst så fick jag chansen att leka lite med nya kameran idag. Jag tror det finns ett snö-läge, men jag får titta lite närmare på det. Alla snöbilder, blir utan hjälp från redigering, väldigt mörka.


4 favoriter vid 4

Jag tog en av barnens avlagda pekböcker som hade roliga flikar både upptill och på sidan och gjorde en liten bok om min matglada Gabbes favoriter. :)10 favoriter 2010

Här kommer mina tio scrappade favoriter från 2010.
Favoriter från tidigare år hittar ni här:
2007, 2008 och 2009.

Lämna gärna en länk i kommentarsfältet om ni också gjort en sån här lista. Jag tittar gärna! :)

GOTT NYTT ÅR!!

EPP - Little Boy

God fortsättning!

Nu börjar julen närma sig sitt slut och trots att jag inte hunnit scrappa så många julkort i år så tycker jag ändå att det är härligt att fokusera på lite “vanligt” scrap innan det är dags att ta tag i alla minnesvärda julfoton.

Echo Park Papers nya, fantastiskt välmatchade och inspirerande serie Little Boy fick bli grunden för min layout om hur min lille Gabbe vill vara som morfar och också ha glasögon som morfar.Mönstrat papper: EPP Little Boy –
Sailboats, Rockstar.
Dekorationer: EPP Little Boy – Journaling Card

Vanliga varda'n 14 dec

Det duggar inte tätt med inlägg nuförtiden, men det är väl så att lusten för att blogga inte är konstant.

Både jag och Téa är förkylda och tycker att det är pest. Téa för att hon absolut inte vill missa luciafirandet på skolan ikväll och jag för att jag inte varit på jobbet sedan i onsdags.

Alla julklappar är fixade, kolla under granen! Alla syns inte förstås för de ligger runtom, men som vanligt blev det löjligt många paket till barnen. (Kolla min fina pepparkaksgubbe också förstås!)Diskmaskinen krånglar. Den hackar och låter. Ett expertutlåtande säger att det skulle vara cirkluationspumpen, men det kan också ligga något skräp som stör från trycket av ett dåligt rensat avlopp. Så här ska rensas avlopp så fort jag är piggare.. fast det kanske är en fördel att vara täppt i näsan vid såna aktiviteter förstås.

På bilden är Gabbe redo för lucia på dagis. Jag var hemma med febriga Téa så jag missade den men Nicolas tog fina foton och Gabbe har övat på sångerna i flera dagar innan så det känns ok ändå.

Som sagt, hemma idag. Seg och segt.. Har redan kollat jobbmejlen, nyheter och facebook.. Nu blir det vila som gäller.

Kramkram till alla!

Talövning - värmländska för göteborgare..

Jag försöker lära Téa lite värmländska..