2011 bort och 2012 in!

Nyårskvällen blir en summering av vad som varit och på det hela taget har det varit bra - vi har skålat för än det ena än det andra och det visade sig att jag får visst yrsel av innehållet i flaskan. ;)

Jag glömmer lätt jobbiga stunder och fokuserar på det som är positivt, men juli och november hade jag gärna strukit ur almanackan. Den stora förändringen 2011 var naturligtvis att sluta på mitt jobb och bege mig ut i det okända. Det okända var inte så farligt och jag är nyfiken på vad framtiden har för spännande jobb till mig. Min älskade lilla familj  - Nicko, Téa & Gabbe - vad hade jag varit utan dem? Naturligtvis betyder mina vänner oerhört mycket också och utan dem hade min värld känts oerhört liten. Jag är tacksam för så mycket.

Vad önskar jag då för 2012?
Ett nytt jobb såklart.
Att åka till Legoland med barnen.
Att göra något trevligt på vår 10e bröllopsdag.
Fortsätta med yogan och lägga till lite annan träning.
Att familjen får vara frisk.

Jag har mindre egoistiska önskningar också - det finns så många människor som far illa i världen och jag hoppas att alla som kan bidrar på något sätt till en bättre värld.

Love & Peace,
Gott Nytt År!
/Anna

10 favoriter 2011
Happy lucia!

Lucia idag och vi startade morgonen på Gabbes dagis med skönsång och skinksmörgås. En trevlig start på dagen. :)
Min fina peppisgubbe:


Telefonbok med BiA (bind-it-all)

Pappersbiten har erbjudande på BiA-tillbehör och verktyg nu så skynda fynda!

Här är en telefonbok jag gjort till Téa 7 år och som ännu inte har en mobiltelefon. Där finns nummer till mig och hennes pappa, mormor & morfar osv. Naturligtvis var ju det absolut viktigaste numret, 112, att vara med och då fick det vara på framsidan. Har använt mig av svarta stickers och filt-thickers till det. Storleken på boken är 4″ (ca 10 cm).


Locobase Repair - fantastisk salva!

Genom Buzzador får man prova olika produkter och tjänster, berätta om dem för vänner, bekanta, grannar och arbetskamrater. Jätteroligt! Vill du också bli buzzador? Klicka HÄR för att registrera dig.Den här gången har jag fått prova Locobase Repair.

Ni som har barn (eller upplevt själva) vet att kall och fuktig luft lätt ger nariga läppar och ibland även på haka och kinder. När Gabbe kom hem från dagis häromdagen och var precis sådär röd om läpparna så testade jag först med läppcerat. Det hände absolut ingenting med den behandlingen så jag tog Locobase på kvällen dagen efter och vips - nästa dag var det borta!

Före - röda, ömma, nariga läpparEfter: Behandlad med Locobase repair. Läpparna är som vanligt och Gabbe är go' och glad igen. :)
Information om Locobase Repair:

Locobase® REPAIR är en specialkräm som snabbt och effektivt reparerar torr och sprucken hud. Till skillnad från många andra krämer som lägger sig på hudens yta och nöts bort på ett par timmar, tillför Locobase® REPAIR hudidentiska barriärfetter som tränger ner i huden och frigörs när det behövs. Krämen verkar direkt vid applicering och upp till 24 timmar. Fri från parfym, parabener och färgämnen men full av sådant som gör huden glad.

Locobase® REPAIR finns på apoteken och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Så använder du Locobase
® REPAIR
Smörj in utsatta hudområden en gång om dagen (oftare vid behov) och gärna på kvällen eftersom det ger krämen god tid att verka. Kom ihåg att Locobase® REPAIR är mycket dryg, en liten klick räcker långt. På grund av sin speciella sammansättning kan krämen upplevas som styvare än vad du kanske är van vid men å andra sidan smetar den inte utan tränger snabbt ner i huden.

Locobase® REPAIR kan användas på torr, fnasig och sprucken hud på hela kroppen, inklusive fötter och ansikte, även om du har eksem eller på annat sätt särskilt känslig hud.

Dekorerad tändsticksask

Jag har dekorerat en tändsticksask att ha framme i jul när man tänder så mycket mysljus.

 

Mönstrat papper: Pion Design Väntan på tomten II - Bårder
Dekorationer: Metallgran koppar, YD Pearl stickers - Sepia

 


Lite julpyssel!

Pappersbiten har 20% rabatt på Paper Pads from idag och t.o.m. 10/12 eller så långt lagret räcker så passa på!

Jag har skapat julkort, tags och gottepåse: