Picknick i lekparken

I måndags var det studiedag på dagis och barnen var lediga. Nicolas var hemma på förmiddagen och jag fick hela mysiga eftermiddagen med dem och vackert väder var det också. Jag hade hoppats på att orka gå upp på berget med dem, men det får bli en annan gång. Istället blev det lunch i lekparken med syltsmörgåsar. Oj vad de åt och vad de tyckte att det var mysigt.
Utlottning på Svensk ScrapbookingFör att vinna någon av dessa söta stämplar kika in på
Svensk Scrapbookings framsida!

Snyggis!

Gabbe har klippts för första gången i sitt liv. Det var lite skruvigt och krångligt, men OJ vad nöjd han var efteråt och så fick han en klubba också.

Gabbe före: (hann inte ta någon bild före men lockarna yvade sig ut så han såg ut som Krusty the Clown)Gabbe efter:


Han ser så stor ut nu, min lilla Gabbe gubb.. Tror att lockarna får växa ut igen under sommaren... :)


Flower Patch - våriga papper!

Som vanligt så har Sanna/Pappersbiten skickat ett ljuvligt dt-paket. Det är alltid så välmatchat och roligt att skapa utifrån.

De våriga och fina Flower Patch-pappren blev till dessa layouter och mer ur serien hittar ni på Pappersbitens blogg imorgon. För produktlista med länkar se detta inlägg i Pappersbitens blogg.

Tack för titten!
/Anna

Fastnat i stämpelträsket

Japp, jag är fast... *muttrar åt MiaS & Neliz* ;-)
Det är otroligt roligt även om jag känner mig som bambi på hal is fortfarande.

Här har det blivit ett kort till Scraplyckans liftutmaning med en stämpel från Bildmålarna.Tjingeling!

Crate Mia

Jag har lite fördröjning på att visa mina dt-alster för Pappersbiten, men det är tur det så det blir lite spridning på mina inlägg här. *s*

För produktbeskrivning se
inlägget i Pappersbitens blogg.

Igår hade jag en riktigt bra dag, mådde inte mycket illa alls. Jag behöver verkligen sådana dagar för att ladda batterierna och orka med de dåliga dagarna. Vi hade min lillebror och Nicolas lillasyster över på middag, det blev champinjongratinerad fläskfilé med tagliatelle och tomatsallad. Fel låt vann enligt min smak, men den kanske är så spektakulär att den kanske vinner röster i Europa?! Ska bli spännande att se.

Missade teaterbesöket :(


I helgen har jag verkligen mått fubar och det är riktigt jobbigt. I fredags gjorde jag en vända på Östra igen för mina bröstsmärtor var så intensiva. De kunde inte göra något eftersom jag inte får äta antiinflammatorisk medicin utan skickade hem mig efter ett par ekg:n och sa att det inte är något fel på mitt hjärta iaf.

Idag samlade jag ihop alla krafter, från tårna och ut till örsnibbarna, för jag hade fixat biljetter till en barnteater. Jag orkade inte ta med båda barnen så Téa fick följa med, hon har pratat om teatern hela veckan. Vi hittade en parkering och sprang för att inte komma för sent. I dörren står en jättetrevlig dam som hälsar oss välkomna och jag frågar om vi ska hänga av oss innan jag lämnar biljetten. "Biljetten?" frågar hon och höjer på ögonbrynen. "Till vaddå?" fortsätter hon och jag frågar lite undrande tillbaks "Till teatern?!". "Nej här är det gudstjänst nu" svarar hon och försöker locka in oss till gospel och hallelujah. Jag hade tagit fel dag!! Teatern var igår. Oj vad jag blev besviken och Téa ännu mer. Vi åkte hem och jag krullade ihop mig på soffan efter att ha tröstat Téa och sedan tog Nicolas med båda barnen till grandma & grandpa och jag sov i tre timmar.

Så kan det gå! Nu får jag verkligen hålla utkik efter en ny teaterföreställning och hålla bättre koll på dagarna.

Något att längta efter! :)

Något att se fram emot minsann! Det har gått ut ett nyhetsbrev till alla medlemmar på Svensk Scrapbooking. Är du medlem men inte har fått det så kolla i din spam-mapp för säkerhets skull. Det finns lite mer info att läsa där!
Missa heller inte heller Svensk Scrapbookings fansida på Facebook!   
 

Enkelt minialbum

Ett litet enkelt minialbum har jag gjort och steg-för-steg-beskrivning finn i Pappersbitens blogg.
Albumet är en liten grej som de blurrade barnens mamma ska få så snart vi ses. ;)