Clear Album

Jag har länge varit sugen att göra en genomskinlig layout men med mitt senaste dt-paket kom ett clear album att sätta tänderna i och det blev såhär:

image512

image513

image514

image515

image516

Det har gett mersmak och det är ett nytt sätt att tänka på eftersom man får hålla koll på åtminstone två sidor i taget.
Albumen kommer snart att kunna beställas hos
Lektyg & Hantverk samt förstås material för att dekorera och sätta ihop dem.

Rätt låt vann förresten! ;)
/Anna

Scrapträff

Igår var jag, och många med mig, på Scrapträff i Nödinge (kika på Åsa Fs blogg för bilder!) Emelie som arrangerat det hela hade lyckats göra en otroligt trevlig och avslappnad träff med god mat och fika. Jag hade lite koncentrationssvårigheter igår.. eller jag var egentligen inte så scrapsugen.. mest social.. Tack till hela hörnet - Karolina, Minna, Mia, Åsa, Ulrika, Junitjej, Åsa & Katarina. Det blev bara 1½ layout och de kommer jag inte visa riktigt än men jag har en annan på lager som ni kan få kika på:

image510

Ett litet kort till mamsen har det blivit också, på insidan är det bokningsnummer till Selma Lagerlöf  SPA i Sunne med övernattning och hot stone massage från mig och mina syskon och pappsen. Vi är dåliga på att skämma bort henne och det var så roligt att få tummen ur att göra detta för henne.

image511

Önskar alla en trevlig vecka. Dags att börja ladda för påsk va? :-)  Mars-layout + roligt sagt

Här är en dt-layout för Lektyg & Hantverk som jag gjort efter skissutmaningen som pågår. Mars-bilder från förra året kom väl till pass med minnen från bl.a. scrapmässan som snart äger rum igen.

Jag har gått loss på 3D-kuddar och glitter, som tyvärr inte syns så bra när den är inscannad, men kul att göra iaf! :) Förresten så har jag äntligen skaffat mig en dymo!! Hurra! :D

image509Téa börjar komma med så roliga kommentarer och tankar... Måste skriva ner dem innan jag glömmer dem.

Igår vid matbordet:
"Mamma är flicka, Téa är flicka, Pappa är gubbe".

I söndags ute i trädgården, jag klagar över att det är så blött i gräset
"Jaa, det är som bajs".