Scrappening 2007

Jag är nyss hemkommen från en underbar scrapträff! Tack MalinM, MalinH och Elisabeth för ett supertrevligt arrangemang och god mat. Ni gör ett fantastiskt jobb varje år.

Jag trotsade luftrörskatarren och åkte iväg imorse. Med ett gäng piller och underbara bordsdamer (Åsa, Sanna, Emelie och Ulrika) och alla andra scraptjejer förstås, så kunde det bara bli en toppendag och jag är två layouter rikare till mitt album och mitt scrapförråd av papper och dekorationer är nu påfyllt.

Jag vann tredjepris med denna layout, ett presentkort på Scrapperiet och jag shoppade upp det och lite till på en gång! :D Layouten är gjord efter en skiss av ÅsaF
 image385

Fotona till den här layouten har jag haft i min ägo i ett år.. Ibland behöver foton ligga till sig lite för att man ska få en idé till upplägg (skiss av Lina) och papper som stämmer:
image386Tre bidrag till utmaningsresan

Oj! Jag hade visst ett par alster att visa!

Jag har försökt hänga med i Scraputmaningens utmaningsresa för jag tycker att utmaningarna har varit roliga, utan en massa krav utan det har varit ett kriterium att hålla sig till och så får man skapa fritt - passar mig perfekt. :)

den här layouten var till temat "utveckling".

image382

Jag vill tacka
Madde för det häftiga, egengjorda, turkosa, pappret som jag skar ut bokstäverna i, glitterlackat och 3D-lackat och jag vill också tacka Annie för den fina rosa träblomman.

Nästa layout var på temat metallic, men allt med glitter var okej. Jag som är helt inne på det där med att glittra till bokstäverna fortsatte även här, glitterram och brads.
image383


Nästa layout skulle vara med någon egengjord dekoration. Jag valde att klippa hjärtan ur barnens skumgummitvättlappar och måla dem med akrylfärg.

image384
Återigen tack till Madde för det häftiga egengjorda pappret - det enfärgade gröna.

Måste bara berätta att jag VABat för allra första gången idag. Ska vara hemma imorgon också så får vi hoppas att Téa repat sig så pass att jag kan gå till jobbet på ondag.
/Anna

Söndagssnack 2, hostiga familjen

Det har varit fullt ös hela veckan och det var förra söndagen jag "snackade" sist.

Må: jobb jobb jobb

Ti: Barnen var lediga från dagis eftersom jag bytt med torsdagen. Vi åkte till Östra och kollade Gabbes blåsljud på hjärtat - som visade sig vara knappt hörbart och därför inget allvarligt (som jag trodde hela tiden, eftersom jag har ett likadant).

Ons: Mamma och pappa kom på eftermiddagen och fick följa med och hämta barnen på dagis - lyckan var total för ungarna.

To: Jag hade kollegor från lite här och var i Sverige för möte på jobbet. Jag ingår numera i en systemägargrupp som ska se till att företaget utnyttjar de program vi har. Mkt intressant.

Fre: Jag däckar på soffan på kvällen med feber och luftrörsinfektion av något slag.

Lö: Vilar hela dagen, Téa mest hela tiden också - hon mådde inte heller bra, höstfest på kvällen hos svärisarna, mina föräldrar åker hem, jag däcker återigen på soffan på kvällen.

Sö: Scrappade en layout som jag ännu inte kan visa. Har sedan mest legat och slumrat på soffan. Får se om jag orkar iväg till jobbet imorgon och om Téa orkar till dagis.

Det var veckan kort och gott! På lördag är det Scrappeningen och efter det hoppas jag ha lite mer scrappat att visa upp. Kramar och ha en bra vecka! /Anna


Söndagssnack

En lugn helg har vi haft, gosat mycket med barnen och bara varit. Gabbe fick hög feber natten till igår, febrig under hela dagen och sedan försvann den till kvällen. Idag mår han prima. Tänk om det alltid kunde vara så!! :D

Veckan som kommer är fullspäckad med jobb - kommer sitta på möte i två dagar och har fått byta min lediga dag mot en annan och trixat lite. Gabbes blåsljud på hjärtat ska undersökas, är ganska säker på att det inte är det farliga varianten så pigg och alert som han är, men det är ju alltid skönt att få det kollat. På onsdag kommer mina föräldrar och hälsar på, det ska bli mysigt och jag vet hur mycket ungarna älskar när de är här.

Nu ska vi till svärisarna!

C U

Renegade Five

Igår spelade Renegade Five på Trädgårn här i Göteborg, jag var tyvärr inte där - huvudet bråkade.

image379

image380

image381
Håkan - min brorsa vid dator & keyboards!

Smakprov på musiken finns här (den startar av sig självt efter några sekunder):
http://www.myspace.com/renegadefive
Hemisdan

Nästa gång i Göteborg är det fullsatt Skandinavium hoppas jag. ;)

Inte bara scrap

Mitt liv består faktiskt inte bara av scrap även om det ser ut så när man tittar i min blogg. Det är fullt ös på jobbet, där vi haft ett par kluriga uppgifter att knäcka på sistone som tagit mycket energi. Jag är så glad för att vi är ett bra team som jobbar och för alla de go'a hyresgäster som avger glädjetjut och delar ut kramar, utan det så hade inte jobbet varit så roligt som det faktiskt är.

Igår var vi på vårt allra första föräldramöte på dagis. Det var trevligt att träffa de andra föräldrarna och få lite info. De ska gräva upp och göra om hela gården utanför dagiset. Det verkar bli en kreativ och rolig gård för barnen och barnen har också fått vara med och välja rutschkana och lite annat. Vi har sån tur med fröknarna, de är så go'a allihop och en särskild plats i hjärtat har ju såklart barnens inskolningsfröken som är en riktig pärla.

Idag har jag varit hos neurologen på återbesök och fått en ny medicin och så ska jag prova ett par nya kombinationer mediciner som ska ge en bättre effekt mot migränen. Jag har inte migränanfall lika ofta längre men nästan dagligen har jag huvudvärk. Jag föreslog att jag skulle prova en betablockerare eller liknande som förebyggande (har ätit det för ca 5 år sedan men jag minns inte vad den hade för effekt) men neurologen tyckte att jag hellre skulle prova en lättare form av smärtlindring och se om det gav effekt först.
Medlet mot illamående jag får i samband med migränen vill jag dock inte fortsätta ta. Blir totalt håglös, trött och jag hamnar som i en djup depression i några timmar så det är inte värt det.. Hellre må lite illa och isf ta Postafen - åksjuketablett som gör en lite smådizzy men inte mer än så.

Det var lite kort om mitt liv utanför scrapvärlden!
CU!
/Anna

Love being mum etc...


image374

image373

Jag har redan gjort ett minialbum med detta tema, men jag är rädd att den kommer bli sönderläst så jag har gjort en variant för mig och Nicolas att titta tbx på:
image375

Ett par kort har jag också gjort:
image376

image378

CC

image372Missa inte detta!
Massor av tävlingar, massor av fina vinster!