Tack & Gullepuss

Nina & Neliz, på samma dag förärade ni mig så fina presenter och jag blev så glad. Ni är SÅ gulliga - TACK!!!

Det är fullt ös ett par veckor nu med familjedag på dagis, mina föräldrar kommer och hälsar på samtidigt som det är månadsskifte och tusen gånger mer på jobbet. När det lugnat sig lite till så blir det lite mer scrappat. Här är Gullepuss, en layout jag gjort till en scrapliftsutmaning på Svensk Scrapbooking, Hegu inspirerade.

image574

Ha det gött i värmen
/Anna

Mors dag

Tänk om barnen hade förstått det där med mors dag och sovit lite längre t.ex... Jaja, 07.20 är ju nästan sovmorgon..

Jag har inte glömt bort min egen mor men hon kommer och hälsar på om drygt en vecka så jag får se till att visa min uppskattning då.

En layout om henne har det blivit, det är inte många foton vi har på henne men man får ta tillvara på det man har. :)
En utmaning under
Scrapinspirations bloggfest var att scrappa en layout av MiaS, detta är min tolkning:

image573

Happy mors dag och happy söndag!
/Anna


25 år idag - hurra hurra hurra hurra!

image572
(bild lånad från expressen men Téa hjälpte mig baka en tårta idag, hon är väldigt stolt över det)


Som vanligt fyller jag 25, ingen åldersnoja här inte, bara det att jag inte känner mig äldre än så.

Igår lovade Téa att hon skulle sjunga Happy Birthday för mig idag, men sedan ändrade hon sig och ville hellre sjunga Bä bä vita lamm. Det går ju bra vilket som. :)

Det var kaos när vi skulle iväg till jobb och dagis idag men Nicolas räckte fram ett sött litet paket med ett fantastiskt fint halsband i, ett halsband som min svägerska
Jennie har gjort. Ah, vad glad jag blev! När jag kom hem så låg ett underbart fint kort till mig från Åsa i brevlådan och det var balsam för själen. Svärmor hade bakat pavlova dagen till ära och bjöd på god mat och ett kuvert med innehåll för att köpa mig något fint till mig själv. :) Jennie gav mig fina scrapsaker så helst av allt vill jag avsluta dagen i scraphörnan. :)

Det där med att fylla år är inte viktigt för mig men vad fantastiskt fint det känns att summera dagen och tänka på alla som tänkt på mig idag genom kort, kramar, sms osv. Jag är så lycklig! Tack allihop, familj som vänner!

Sun Touched

... jag önskar att solen ville värma lite mer nu, men i väntan på det njuter jag av lite fjolårsfoton (som om det var varmare då?!)

Layouten är till en utmaning hos
Hobby & Hantverk, att använda bling och band.

image570

Synd att bling syns så dåligt när man scannar bara, så ni får fantisera! ;-)
Kramis,
Anna

Ett år senare...

Köpte portionspåsar till katten för något år sedan (eller mer.. och jo han har fått mat sedan dess, jag lovar!) och tyckte att kartongen var bra så där hamnade lite kort jag gjort. Men åååååh vad trist det är att ha en ica-låda med en katt på! Idag tog jag tag i det, som sagt - det tog bara ett år:

Före
image568

Efter
image569

Lite roligare att förvara korten nu och den kan till och med stå framme. :)

4 st We R Memory Keepers

Jag fick ett sånt härligt dt-paket av Pappersbiten med dubbelsidiga We R Memory Keepers-papper, en del var mönstrade på båda sidor och andra hade en enfärgad baksida.

Så här blev mina layouter:

image564

image565

image566

image567

Det är väldigt skönt att det är fredag. Jag tycker verkligen om mitt jobb men det är inte mindre skönt med helgen för det.

Missa inte den nya utmaningen som kommer upp på scrapinspiration idag och på månadsutmaningen på pappersbiten!

Kramis,
Anna

Lite vårtrött?

Det är så uuuuundebart med det vackra vädret och friheten med trädgården och vi är ute hela eftermiddagarna.. men jag är trött.. Igår somnade jag när jag nattade barnen, var uppe en timme men gick och lade mig igen sedan. Energin räcker inte till allt jag vill göra.. Jag skulle vilja komma igång att träna men jag får inte ihop det tids- och orkmässigt just nu.. försöker peppa mig varje dag men vid sextiden, när barnen ska ha kvällsmat och alla är lite trötta så känns gymmet väääääldigt långt borta. Antingen får man helt enkelt bestämma sig för att det får vänta något år eller två till eller så försöker jag komma igång åtminstone två gånger i veckan. AH! Det är bara funderingar... men jag känner mig matt bara jag försöker få ihop pusslet. Jag vill inte hämta barnen på dagis och lämna dem på barnvakteriet på gymmet, det känns helt fel - de är också trötta och vill hem efter en dag på dagis.

Men... jag har iaf gått ner tio kilo i vikt sedan 28 januari. Alltid nåt! :) Nu är det bara tio kvar.. *hrmpf*

Lite scrappat har det blivit, mest layouter till Pappersbiten som jag snart kan visa.

En layout om besöket av journalist och fotograf från Vi Föräldrar när de var här och intervjuade mig och Scrapsystrar om hur man scrappar och att scrappa om sina barn.
image563

Imorgon börjar en ny utmaning på
Svensk Scrapbooking och på fredag blir det en ny utmaning på Scrapinspiration - missa inte det! :)

Tjofadderittan!
/Anna

Tack Lektyg!

Jag vill såhär lite offentligt tacka Pia för min tid som designer på Lektyg & Hantverk. Det har varit många spännande papper och roliga uppdrag jag fått jobba med och att få chansen att prova på dt:andet gjorde mig så glad.

Min allra första LO hos Lektyg var med BG-papper och jag som nästan aldrig scrappat med BG slet mitt hår och tyckte verkligen att det var en utmaning. Minna, hade ett foto hon tagit på Téa som jag fick, Åsa F föreslog remsor under fotot för att förstärka trappan och jag satt och chalkade för brinnande livet och skar ut titeln för hand - tillsammans "värkte" vi fram denna layout och jag måste nog erkänna att det fortfarande är en av mina favoritlayouter:

image562

Tack än en gång Pia!
/Anna
/Anna

Hemma!

image558

Nu är vi hemma från vår tripp till Karlstad. Barnen har haft det jättebra och morfar & mormor har njutit. Jag har självklart också haft det bra och försökt fotat en del och till och med upptäckt ett par nya inställningar i mitt gamla härke till kamera så att bilderna kan få mer skärpa och mer färg. :)
Närheten till naturen gör sig verkligen påmind i Värmland och det är något jag saknar här i Göteborg...  Att vara ute i naturen blir ett sånt projekt här, medan det i Värmland finns runt knuten.. gångavstånd till bad.. Men men, man får passa på att njuta lite extra när man är där helt enkelt.

Mina senaste dt-alster till
Pappersbiten har jag inte presenterat! De kommer här med härliga 7 Gypsies-papper:

image559

image560

image561