Gabriel 2 månader

Vad fort allt snurrar... Nu är Gabriel redan två månader och snart är han femton, har moppe och sms:as med en massa tjejer. Nja, kanske inte riktigt så fort hoppas jag att femton år går, men man blir lite orolig över tidens hastighet helt klart.

Vi har haft problem några dagar med telefoni och bredband så idag kom några gubbar och grävde upp trädgården och gjorde lervälling av gräsmattan. Tur att vi inte har gjort iordning trädgården sedan dräneringen för nu gjorde det ju ingenting att det dundrade in en grävskopa. Är det inte lustigt hur såna gubbar alltid är väldigt upptagna att bara stå och inte göra någonting? Jo, det är alltid så att en gubbe jobbar och två tittar på. Önskade att jag kunde fånga det med kameran men riktigt så oblyg är jag inte.

Veckans nya ord för Téa är: 'boppa' - Bolibompa och 'uj uj' - oj oj.
Hon vill göra allting med Gabriel som mamma gör, det vill säga bära, mata, krama, prata, hyscha etc. Det springer altlså omkring en liten Mini Me här... egotrippen är total! ;-)

Lugn dag idag

Gabriel 1 mån

Idag har vi en lugn dag och skrotar hemma. Jag har lagt alla "måsten" på hyllan och låter diskbänken belamras av disk, golvet svämma över av leksaker och bara ägnar mig åt barnen. Medan de sov så fixade jag en scrapsida till Gabriels album och det var så mysigt att sitta och pyssla en stund.
Önskar alla en trevlig helg!

Ps. Tack Åsa för fotohörnen!!Å så var min dator jätteknasig igen!

Efter att min dator dog så måste ett mirakel ha skett för den kom igång igen. Nu har den börjat radera filer så det är ngt väldigt väldigt fel på hårddisken och en ny är inköpt men ska installeras. Så tills dess får jag husera på Nickos dator och låta min vara så att inte fler filer raderas tills jag kopierat över det som går.

Inte så mkt har hänt sedan sist jag skrev egentligen men lite smått och gott.
Jag har börjat sopsortera på allvar. Skämmas borde jag, men det är helt av egoistiska skäl och inte för miljöns skull, vi har helt enkelt trångt om utrymme i soptunnan. Jag har blivit en baddare på vad som kan återvinnas och inte så nu slängs nästan ingenting förutom blöjor i vanliga soporna.

Gabriel väger nu 6,1kg och är 57cm lång.

Téas nya ord:
'titta'
'kaka'
'kom' (används såväl för att tröstas, komma, visa och kramas)
'ascho' - atjoo (stavas hur?)
'plapplapp' - hakklapp
'pläplä' - äpple
'gabl' o 'gagga' - Gabriel

Senaste scrapalstret "Det var en gång":
36331-31Å så har det gått en helg igen...

.. har iofs fått mycket gjort känns det som, både nyttigt och trevligt.
Igår hade jag ett par timmar alldeles för mig själv på stan och det var underbart att komma ifrån allting en stund, shoppa och uppdatera sig lite om vad som händer på stan. På kvällen var vi hos goda vänner på middag och busade med varandras barn, avslappnat och härligt.

Idag har det mest varit nödvändiga sysslor, tvätt tvätt och åter tvätt bl.a. Klockan är 23 och maskin och torktumlare går fortfarande men det är dags för sängen nu så jag får ta resterande två maskiner imorgon.

Lite scrappat blev det på kvällskvisten. Jag började under veckan, men har inte hunnit göra klart dem förrän i afton och jag presenterar mina alster här för den som är nyfiken.

Kärlek

Yrsel och scrapmässa

Sedan i torsdags har jag haft problem med att höra dåligt på vänsterörat. Det känns som om jag pratar i en burk för det är som om jag har en öronpropp i ena örat. När jag fick yrsel idag uppe på det så tänkte jag det var bäst att få det kollat för det har uppenbarligen satt sig på balansen. Åkte till AxessAkuten och det visade sig vara en liten infektion men framförallt så är det vätska bakom trumhinnan. Med förklaringen att det går över av sig självt inom sex veckor (!) så åkte jag hem igen.

Scrapmässan i Lerum var jag på i lördags. Det var trevligt men utbudet var inte så stort som jag hoppats för jag behövde papper i massor. Även om jag inte hinner scrappa så mycket så vill jag ha papper och grejer så att det finns när inspirationen och tiden finns. Lite bazzill och några mönstrade papper blev det iaf.

Nu ska jag leka Hela havet stormar med min yrsel och se om man kan få en blund i ögonen innan måndagens gråa vardag börjar.