Cool Kids & Cinderella

I lördags var jag på scrapträff med ca 30 andra pappersgalningar och det var bara SÅ mysigt och jag behövde det extra mycket just nu. Min go'a vän Åsa fick en plats i sista sekund och det var så gott att bara få sitta och pyssla ihop igen.... fast bäst är jag på att babbla när det är scrapträff. Tre layouter fick jag gjort på hela dagen och det är inte särskilt produktivt, men härliga papper fick jag med mig hem från Pappersbiten så produktiv kan jag vara en annan dag. ;)

Jag vann andrapriset i en färgutmaning med denna layouten:


Till en skissutmaning bidrog jag med denna layout, men den känns inte färdig... vet inte vad jag ska göra för att piffa den.
Jag var i affären med Téa igår och en pappa hade satt sin ca 6 månaders bebis i en liten barnkundvagn som storebror fick köra. Téa frågade "tycker du hon är söt mamma". "Jaa det tycker jag" svarade jag. "Mamma, du får inte köpa någon bebis idag" sa hon. Det kunde jag lova henne att inte göra. ;-)


Ringrostig..

Det är sant! Jag har inte bloggat på länge och än mindre scrappat, känner mig faktiskt lite ringrostig igen. På lördag är det Utbyträffen och det ska bli jätteroligt men jag kommer nog mest sitta och babbla för jag har inget scrapflyt alls.

Hursomhelst så har jag gjort två layouter för att försöka komma igång igen:

En scraplift av
DjSmurf - en utmaning på Svensk Scrapbooking

Original


Min version


Till Scraphusets skissutmaning blev det denna layout:


Jag blev inte klok på titelbokstäverna.. de är jättetunna och går jättelätt sönder, stickers, och är svåra att sätta rakt..

Jaja, nu är jag igång igen iaf! :D

Téa säger så mycket kul - måste skriva ner medans jag kommer ihåg det.
Nicolas skojar med Gabbe och säger att han ska komma och äta upp honom.
"No Daddy, don't eat Gabbe, he's yucky"

På dagis leker de ofta mamma,pappa,barn. Téa har kommit på en ny variant förskolefröknarna inte hört om förut - mamma, pappa, ballerina, barn.

Ha'et!
/Anna

Framkallning, mässa och layouter

Har precis blivit klar med att ladda upp foton för framkallning. Startade uppladdningen kl. 16 och den blev klar nu 21:30. Jag borde nog dra ner mina bilder i storlek lite innan jag laddar upp så slipper det ta sån förtvivlad tid.

Bästa inspirationen får jag av nyframkallade foton, en hel låda med rykande färska foton att bläddra bland. Passar ju så bra eftersom det är scrapmässa i Göteborg helgen också, så kan jag passa på att köpa lite matchande papper och dekorationer till fotona. :)
Jag kommer vara i
Pappersbitens monter på lördag så heja gärna om du ser mig!

Lite layouter kommer här: