Linslusar & mamarazzis

Vivi Gades papper är milt, mjukt och lättscrappat om du frågar mig. Tyvärr gör inte min scanner färgerna rättvisa, men kika in i butiken via länken i materiallistan så ser du hur det ska vara.

Linslusar & mamarazzis:

Enfärgat papper: Bazzill Thunder Trio 1 White
Mönstrat papper: Vivi Gade Bremen 1, Vivi Gade Bremen 5
Dekorationer: YD Washi tape Hibiya, övrigt privat.


En dag på Botaniska

Botaniska är ett favoritställe, kanske var vi egentligen där lite för tidigt i år för inget annat än snödroppar blommade, men inne i tropikhuset så var det både ljuvliga dofter från vanilj och liljor.

Fiskarna är roliga och sociala (eller tror att de ska få mat), ungarna kunde klappa på dem:Älskade ungar! Mina ögonstenar! <3Bröst är väldigt spännande tycker Gabbe - precis som pappa...


Gabbe hittade Nya Zeeland på den stora kartan.LOL, Nicolas skulle göra en "Lejonkungen" och hålla upp sin son för världen.. Gick sådär - Gabbe är rätt tung.Jag botaniserade i den underbara lilla butiken som finns i Botaniska - det finns så mycket goda ayurvediska doftoljor, kallpressade rapsoljor, smaksatta senaper, fröer, trädgårdsverktyg... En påse salt utan tillsatser fick följa med hem. Läste igår att klumpförebyggande medel i t.ex. salt kan orsaka huvudvärk. Jag eliminerar ALLT som kan orsaka huvudvärk!


Gabbe 3½ på väg till dagis :)

Man kommer långt med washitape - här har jag använt det istället för mönstrat papper och chipboardstjärnan blev också inklädd i washi:

Enfärgat papper: BZ Classic kraft
Dekorationer: Washitape - Ueno . OBS! Missa inte de andra nya HÄR. SR Chipboard Shapes - Stars.
Bokstäver: Stickers.

Goaste kusiner

Vi var och hälsade på kusin Annie och hennes mamma Lotta när vi var i Karlstad i somras. Det blev hamburgerfest och glass till efterrätt. Åldersskillnaden känner inga gränser för kärlek och ungarna bara älskar Annie! Hon är så snäll och go' mot dem. <3

Mönstrat papper: Inkido Spring Time – Bouquet of Roses
Bokstäver: Thickers och stickers
Övrigt: Gesso, Hawthorne & Bramble Notelets.