På semester

Jag och barnen är på semester i Värmland och har varit så några dagar och kommer snart hem. Lite otur med vädret hade vi i början men sedan har vi kunnat njuta sol och värme. Jag har träffat en gammal barndomskompis tillika dt för Annas Scrapbooking - Diane, vilket var jättetrevligt, ett möte med Micke på Svensk Scrapbooking blev det också över en fika och massa prat om forum och aktiviteter.

Hemma hos mormor och morfar är det ljuvligt trädgårdsliv som gäller med smultronplockning, lek i sandlådan och spring i vattenspridaren. Tiden går alldeles för fort men jag tycker att vi hunnit med mycket i alla fall och trots regn.

image333

En layout till en utmaning på Scrapinspiration vill jag även visa här.
image334

Det var ett litet livstecken från mig!
Kram till er alla mina kära bloggläsare och en extra till alla er som ger så fina kommentarer.
/Anna

Äntligen färdig!!!

Tack vare mycket peppning från mina kära scrapvänner så har jag ÄNTLIGEN blivit klar med mitt tävlingsbidrag till scrappiz som skulle gå i stämplandets tecken. Tycka vad man vill, men jag har verkligen kämpat med allt meck som hör stämpling till och jag är verkligen ingen stämplare. Roligast var faktiskt cirkeln vid datumet som jag gjorde med en AD-vitaminsflaska. :D

image331

En annan layout jag gjort är till Kärlekstemat som varit på
Scrapinspiration:
image332

Tack för titten!
/Anna

Dagens Scrappiz

Så hedersamt!! Jeja utsåg mig till dagens scrappiz och hon skrev så otroligt fint: 

"Dagens Scrappiz den 17/6 är MORFEN, en tjej som inspirerar mig otroligt mycket, både genom sina underbara skisser, som jag bara måste scrappa så fort jag ser dem, och sina fantastiska layouter. Hon har en stil som är både enkel och genomtänkt, och som jag gillar massor. Hennes skisser har hjälpt mig upp ur inspirationssvackor mer än en gång!"
Tack!!

Då kan jag passa på att bjuda på en rykande färsk layuot med retrokänsla:

image330

Jag måste snart sluta med mina textremsor och börja skriva på riktigt va? ;-)

Fru Ostbåge känner sig lite bättre i ryggen kan jag meddela men får ta det lite försiktigt.
/Anna

Fru ostbåge

image329


Japp, så är det! Jag går runt härhemma som en ostbåge... Igår blixtrade det till genom hela kroppen när jag skulle sätta mig ner. Kunde inte röra mig. En halvtimme senare befann jag mig på akuten och fyra timmar senare kom jag hem halvdrogad och med diagnosen ryggskott. SUCK!

Födelsedagen fortsatte lite till... och uppdatering.

I förra veckan kom det gladpost från anaber, ett grattis i efterskott och ett presentkort hos Scraphuset - gissa om jag blev superglad! Tack snälla, gulliga Anna-Carin!!!

Värmen den fortsätter men ska tydligen avta lite framåt veckan enligt smhi, vilket jag är oerhört tacksam för. Jag klarar inte värmen särskilt bra när det går upp till 30 grader i skuggan. Min svägerksa är på Mallorca och har det gott, fick rapport om att det var alldeles lagom varmt där.

Mitt "stora" projekt i veckan är att byta däck på framhjulen på bilen. Nä nä nä, jag gör det inte själv, jag åker till vår meckare och fixar men ändå... och gratis är det ju inte - tänk vad mycket roliga scrapsaker man hade kunnat köpa för 1700kr!!! En halv Silhouette t.ex... men då hade vi ju inte åkt så säkert förstås och det måste man ju prioritera.

2 nya layouter kommer här som jag har gjort till utmaningarna på Scrapinspiration:

image326

Friska tag:
image328

Ha det gött i värmen! ;-)
/Anna

Inspiration i värmen

Värmen till trots så har blomstrar inspirationen mer än på länge.. Igår när jag satt och pysslade, altandörren var öppen och kvällsluftens fräscha vindar svepte in så var det ljuvligt att grotta in sig bland papprena. Det resulterade i en dt-layout för Atlejé Lektyg & Hantverk:

image325

Mönstrat papper: K & Co - Classic K McKenna Pink Swirls

Tjingelitjong i värmen!
/Anna

Sommaren är här + 2 nya

Man orkar knappt blogga, sitta vid datorn eller pyssla när det är så varmt, men visst är det härligt att sommaren verkligen är här nu! Jag var iväg förut och köpte en plaskpool till barnen så att de kan svalka sig i trädgården.

Scrappandet går trögt nu när trädgård och uteliv lockar, men i lördags var jag på scrapträff och scrappade tre layouter, två av dem kommer här:


Sötaste kärringen med SassaFrasLasspapper från
Lektyg & Hantverk - OBS tävling pågår:

image324


Where's Waldo (för den som läst böckerna eller som har sett skräck-slingan på nätet vet vad jag menar), en layout gjord efter skissen på Scrapinspiration

image323

Happy nationaldag!
/Anna