Ett mönstrat papper - två kort

Fick ett ljuvligt ark Inkido Spring Time no 3 som jag kände direkt för att göra ett kort av. När jag var klar så räckte det gott och väl till ett kort till.

På detta första kort så valde jag att stämpla "A birthday wish" direkt på bilden. Jag tycker blommor är jättefint och har massor av blommor i mina gömmor men använder det sällan på layouter så då är det härligt att gå loss ordentligt på kort.

Enfärgat papper: BZ Classic kraft
Mönstrat papper: Inkido Spring Time no 3
Dekorationer:  YD FLower Collection - Ocean Waves, ST Blingblommor - vintage, Inkido Ros Mellan - ljusrosa, Pion Design Bilder från förr - Valentine.
Övrigt: Chalkat med Distress Stain - Walnut stains, Martha Stewart stans - Monarch Butterfly Large, stämpel privat.

Det andra kortet blev mer avskalat och enkelt, men där de fina pappren syns desto mer. Den gröna knappen mitt i blomman tyckte jag bröt av fint mot det rosa och gjorde att det rosa kändes mer rosa - tänk vad en sån liten detalj kan göra mycket.

Enfärgat papper: BZ Classic kraft
Mönstrat papper: Inkido Spring Time no 3
Dekorationer:  YD FLower Collection - Ocean Waves, Twine Brown, Rosa band med röda hjärtan, pappersspets, knapp.
Övrigt: stämpel privat.

 


Mixa och matcha

Det finns så många papper från olika märken som passar alldeles utmärkt ihop, det gäller bara ta sig tiden att bläddra och testa vilka kombinationer som funkar. Jag tog baksidan av ett julpapper från Fancypants och matchade med papper från olika kollektioner från Prima. (tyvärr blev det lite skuggor i scanningen).

 


Fotot är taget av MiaS.

Mönstrat papper: Fancy Pants Saint Nick - Sugar Plum, Prima Tropics - Blooming Love, Prima Paradise City Collection - Island Beauty.
Dekorationer: Spets, utstansad journalingcirkel och scalloped cirkel.
Bokstäver: Utskurna ur pappret Prima Paradise City Collection - Island Beauty. "Blekta" med Gesso.

 


Gabbes piratkalasI lördags var det då dags för Gabbes sexårskalas, ett piratkalas som han hade pratat om sedan tidigt i höstas.
Sju små killar dök upp och förgyllde Gabbes dag. Det blev korv med bröd och därefter chokladtårta fylld med hallonmousse och skumbanansmousse toppad med ett Lego Pirates of the Carabbean-oblat.Skattjakt är ju obligatorisk på piratkalas och de fick först en lapp om att skatten låg under Gabbes kudde, där låg en lapp om att skatten låg under julgranen i källaren.. och så höll det på tills de hittade skatten ute på altanen - den var full med godispåsar! Inser i efterhand hur mycket roliga foton jag kunde ha tagit, men det är inte lätt att vara fotograf och festfixare på samma gång.

Téa och jag var såklart också pirater!Visst är det kul med kalas hemma, men nästa gång blir det nog bowling- eller lek & buskalas borta. ;)

Gult är inte fult!

Jag vet att många tycker att gult är en svårscrappad färg, men jag tycker det är en solig, glad och pigg färg.
Jag har ett gammalt basic-grey-papper som bakgrund, men kolla baksidan på
Fancy Pants Beach Babe - Sand Dollar så hittar du en fantastiskt varm och härlig gul färg och den mönstrade sidan är härligt somrig och skönt grön, du ser en liten bit av den bakom fotona. :D


Skridskodags med skolan

20120203239 (MMS)

Skridskodags med skolan