Midsommar

Det har varit en härlig midsommar, kanske den bästa på de senaste fyra åren.. Vi promenerade bort till områdets firande, bara tio minuters gångväg hemifrån. Det var jättefint arrangerat med musik, midsommarstång och lekar för barnen. Alldeles perfekt att slippa ta bilen någonstans för jag gillar inte midsommartrafiken.


Glada midsommarbarn


Midsommarstången reses


En danstjej som gör sina movesMissa inte detta - en tävling om ett ark med stämplar med svenska ord och meningar:
http://starvingartistamps.blogspot.com/2008/06/long-live-swedish.html

/Anna

Bokutmaning - 1 plats kvar!

Vill du ha ett sommarbibliotek? Fortsätt då läsa:

 

Jag ställer frågan här så att jag inte skickar det till någon som inte vill. En har returnerat och därför har jag nu en extra över.

Vill du vara med och skicka runt pocketböcker i sommar? Du behöver bara skicka _en_ bok men om allt går rätt till så får du fler i retur.

Brevet skickas med snigelpost men lämna din mejladress i kommentarsfältet eller mejla mig på
morfen@yahoo.com om du är intresserad att vara med så kontaktar jag dig. Jag behöver sex stycken aspiranter ;-)


Det är verkligen lika enkelt som det låter och jag tycker det verkar kul med ett litet sommarbibliotek.

ALV & scrap

Idag åkte jag, Téa & Jennie på en spontanresa till Alingsås och lunchade med Mia och hennes söta Bekah. Vi kikade in i Pappersbitens underbara butik och strosade runt i centrumets potatisfestivalyra. Téa hade spetsat in sig på en HelloKitty-ballon direkt, vi köpte den på hemvägen sedan och hon både älskade den och blev lite rädd för den.

I torsdags kom vi hem från Småland och Astrid Lindgrens värld - vilken park!! Upplevelse för både vuxna och barn tycker jag.
Gabbe blev åksjuk och spydde hela vägen från Borås till Vimmerby. Bilstolen luktar pest så vi får nog lämna in den på en bilrekond. På hemvägen fick han Postafen och mådde prima. Pippi-hotellet vi bodde på var små stugor och vi bodde i Madickenhuset. Jättefint och mysigt var det med en liten villavillerkulla utanför och massor av barn som lekte.

Téa i Mattisborgen:Lite scrappat har det blivit på sistone och min egeb favvolayout bland dem är nog denna:Till en utmaning på Scrapinspiration


Denna är andra utmaningen till Jommas We Dare You-utmaning


Till ScrapAddicteds mara:

Emilia, den go'a tjejen som startat PappersAkademin öppnar ny butikslokal i Partille centrum på måndag.
Självklart måste jag dit på måndag och kolla läget - det vill man ju inte missa. :D

Ha det bra allihop!


Cropbidrag

Det går trögt när det är så varmt men det är så roligt att i alla fall hinna med något bidrag till ScrapAddicteds cybercrop.
Till en av skissutmaningarna har jag gjort denna layout:Fotona har jag scrappat förut men jag tycker så mycket om dem så de tåldes att scrappas igen.

En layout till en av scraplifttarna:


Emelie: tack för pappret!! Jag fick det för längesedan då jag försökte scrappa den här bilden men NU äntligen blev det av. :D

Jag har hakat på Jommas långkörare som sträcker sig ändra fram i december, man får ett litet kit varje månad som ska räcka till fyra veckoutmaningar. Jättekul och spännande! Första utmaningen var att scrappa om varför man scrappar och mitt bidrag blev denna layout:


Jag vill också passa på att tacka sötisarna Anaber & _liljan för fina kort och presenter som väntade i postlådan i torsdags. Tusen tack och många kramar till er!!

/Anna

Den är min!

Känns helt ofattbart att den har flyttat hem till mig.. den där jag drömt om så länge..
Tack söta familjen som gjorde detta för mig!!

image575

Den är helt fantastisk och macron - macron är fantastisk, jag är så käääääär!!

Såna här bilder kunde jag inte ta förut med sån skärpa och ljus:
image576

/Anna - just nu i ett fotorus