Och så vidare...

Jag vill bara ge ifrån mig ett litet livstecken. Det går långt mellan bloggandet nu och även om jag för tillfället inte tar mig så mycket tid vid datorn så försöker jag hålla mig lite ajour om vad som händer.

Jag har blivit taggad av såväl
ÅsaF och Emilia, vilket jag är superglad över!!! TACK!!  Jag antar att man ska tagga vidare men jag får återkomma med med det, helst skulle jag vilja tagga alla mina kära bloggläsare som både inspirerar och ger så mycket fina kommentarer.

Här är mina senaste alster. Jag har inget scrapflyt alls just nu men så är det för mig.. det går i vågor. Om ett par månader är det mässa i Göteborg och då får man alltid en liten kick. :)

Ha're bra!
/Anna

image338

image339

Ett litet ord #2

MEN var ordet som skulle ingå i titeln i Ett litet ords utmaning. Resultatet blev såhär, lite vingligt men vad tusan, det är så härligt att ha sina scrapsaker framme äntligen och bara pyssla och greja. GLÄDJEN, den är allra viktigast när man scrappar tycker jag. :)

image337

Nu ska jag sätta igång med färgutmaningen - RÖTT! på Scrapinspirations blogg! :)

/Anna

Ett dekorerat album

Jag fick en häftig uppgift av Lektyg & Hantverk - att dekorera framsidan av ett tygalbum. Albumet ska hänga med på mässorna i höst och här får ni en förhandstitt. Det gav mersmak så kanske får jag ta och piffa upp mina gamla album också. :)

Som titel står det Gabbe's days and wonder
image336

Hemma & jobbet

image335

Nu är vi hemma igen, efter en tripp till Simrishamn, lite tidigare än beräknat pga av febriga barn och dåligt väder. Vi hann med att plaska lite i havet, besöka Barnens Gård i Kivik och fika i massor på Simrishamns caféer.

Torsdagen innan vi åkte så jobbade jag för första gången på nästan tre år. Mycket har ändrats vad gäller kontoret, omorganisation etc när jag varit borta, men det var lite kusligt hur fort tiden har gått och hur lite som egentligen har förändrats och jag känner att jag kommer vara tillbaks på banan väldigt snart igen.

Scrapsug? Näe, inte ett dugg faktiskt, men det kommer säkert nu när jag ser grejerna hela tiden och jag har ett litet spännande albumprojekt jag filar på.

Tjingeling i skräpvädret!

Gabbe har fått dagisplats!!!

Jo, han hade fått dagisplats innan, men på ett dagis i en helt annan stadsdel, en avdelning som skulle öppna och allt verkade så löst och rörigt ännu men så idag kom det papper om att Gabbe får börja på samma dagis och avdelning som Téa (posten var på villovägar annars hade vi såklart vetat i fredags). Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Var bara tvungen att vädra mina lungor med ett glädjetjut. :D