Dinotur

Dessa papper och dekorationer från My Little Shoebox serier är helt fantastiska, färgglada och lekfulla.

Jag har gjort en layout om en liten tur till ett stormarknad (en av flera) som jag gjorde med barnen när jag var mammaledig. Det var ett av vardagsnöjena att åka till en ny affär då och då för att handla. :)


Enfärgat papper: Bazzill
Mönstrat papper: MLS Imaginary Friends –
Bump in the night Circle, Knock Knock.
Dekorationer: MLS Imaginary Friends – Roar!, Diecuts (journaling-pratbubblor och hjärta)
Bokstäver: Thickers

 


Kaos från Emmeli

Jag blev superglad i veckan när jag tog in posten och det var en kaos med från Emmeli!

Jag har lånat bilden från hennes blogg för jag har inte hunnit med att fota den än:TACK vännen!! You made my day!!
Orden på baksidan värmde och jag blev fylld av glädje.

Nu ska jag sätta mig in i vad detta med kaos innebär och vad jag förväntas göra.. :)

Kolla detta!

Är det inte spännande så säg? Kolla HÄR.

DäckbyteGabbe byter yrkesval för var dag. Ena dagen vill han bli läkare, nästa kock och den tredje meckare..
Han får bli vad han vill såklart! Han vill gärna vara med och hjälpa till överallt och han var riktigt duktig med att hjälpa till att byta däck - fixade såväl domkraft som att skruva av muttrarna med fälgkorset.

En ljuvlig stund

Jag har framkallat en hel del foton som legat i mobilen ända sedan jag var mammaledig. Det var en underbar tid som jag ofta längtar tillbaks till. Vi hade det så bra jag och barnen, riktigt mysiga och roliga dagar.
Mönstrat papper: BG Origins –
Sea Salt, Mineral Soak, Aloe
Dekorationer: BG Origins Writers block
Bokstäver: MLS Mini Alphabet Stickers – Cream, thickers, pearls, dymo

Buzzador - Sensodyne

Nu har chansen kommit till mig att prova Sensodyne, en tandkräm som hjälper mot ilningar i tänderna.
Jag ska prova tandkrämen i två veckor. Alltid kul att prova nya produkter. :)
Långa killen!I tisdags (13/4) var vi på bvc för fyraårskontroll av Gabbe.

Resultatet var:

114 cm
21,8 kg
Bra syn
Kan rita gubbar men ville hellre rita en karta


12 november 2009


Téa 109,3 cm
Gabbe 110 cm

20 februari 2009

Téa 102 cm
Gabbe 104 cm
Less is more del 2

Svensk Scrapbooking pågår en utmaning på temat Less is More. Jag har fått äran att skapa utifrån ett paket från Arkivet.Den här layouten är skapad utifrån Sockergrynets skiss på Swe Scrapbook:

Sommarminne

Tänk vad mycket man kan göra utifrån ett enda vitt papper. Jag tog lite spillbitar, några stickers, bokstäver och massor med foton. Det blev ett minne över en mysig kväll vid stranden med dopp och kvällsmat.Enfärgat papper: Bazzill OP White
Mönstrat papper: MME Love Me Do –
Love is in the Air, Circle of Love
Dekorationer: Basic Grey Sugar Rush Stickers Shapes

TakomläggningHär tas in offerter för fullt för att lägga om taket under sommaren. Nog för att tak är lite sexigare än dränering, men ändå.. Hur många säger "åh vilket snyggt tak ni har"?!

Det hade varit betydligt roligare att lägga pengarna på ett ordentligt badrum, men det får vänta något år eller två till.

Hoppas ni alla har en mysig lördag. Här är det segt, men så skönt ändå och jag jobbar på att ladda batterierna. Fuskar lite med Red Bull för jag vill inte somna i soffan ikväll igen..

Typiskt!

Idag ringde friskvårdsterapeuten och avbokade min så välbehövliga tid, men stackaren hade fått vattkoppor!! En helt godkänd anledning att avboka tycker jag.Jag längtar hur mycket som helst till den 26:e när jag får komma till botox-neurologen igen för behandling. Han bad mig göra ett schema över varje migränanfall och vilka mediciner jag tar. Resultatet har varit skrämmande och intressant:
I mars hade jag 17 migränanfall. Inte undra på att jag känner mig helt slut!

Buzzador - Loreal Youth CodeJag vill ju gärna tro att jag fortfarande är 25 men på så många olika sätt blir jag påmind om att så inte är fallet, inte minst på de små fina linjerna som uppkommer runt ögonen och näsroten.

Som Buzzador har jag fått prova
Loreal Youth Codes produkter - en tub med anti-wrinkle concentrate, en burk med antirynkkräm och en burk med anti-wrinkle eye cream. Jag tyckte om alla produkterna, de torkade snabbt in i huden och lämnade inte någon oljig hinna efter sig utan det var lätt att lägga på make up efteråt.

Ögonkrämen är en favorit, den är som en fluffig mousse som lägger sig mjukt runt ögonen och torkar in direkt men man känner verkligen att den tillför massor av härlig fukt.

Less is more

Svensk Scrapbooking så pågår en temautmaning i april som går ut på att scrappa stilrent/grafiskt. Less is more helt enkelt.

Arkivet sponsrar och jag fick ett helt fantastiskt paket att skapa utifrån och vinnaren av utmaningen får också detta ljuvliga paket av papper, band och dekorationer.

Mina layouter så långt är dessa:
Trädgårdsblommor

Jag gjorde ett minialbum i formatet 11×20cm för ett tag sedan och det är så roligt att göra små layouter så till sommaren ska jag bli bättre på att dokumentera det som växer i trädgården så att jag kan drömma mig bort när trädgården vilar.Mönstrat papper: BG Origins Aloe, Mineral Soak, BG Sugar Rush – Licorice
Dekorationer: journalingrutor och stickers

Helt slut

Jag har varit helt slut det sista.. inte orkat någonting, motivationen har legat på noll och kvällarna har varit långa, tråkiga och fyllda med meningslös tv och jag har lagt mig tidigt. Migränanfallen har avlöst varandra och varat i tre-dagarsperioder vilket såklart tar allt av den lilla energi jag har. Nu äter jag d-vitamin för att förhoppningsvis förhindra en depression iaf. På tisdag har jag bokat tid hos en friskvårdsterapeut, det är tjejen som städar på jobbet som precis startat eget och hon är en otrolig människa som jag känner förtroende för. Hoppas att hon kan lösa lite spänningar och ge mig lite ny energi. Hon är en såndär person som ser rakt igenom en och det är ingen idé att försöka lura henne med en pigg fasad.