TakomläggningHär tas in offerter för fullt för att lägga om taket under sommaren. Nog för att tak är lite sexigare än dränering, men ändå.. Hur många säger "åh vilket snyggt tak ni har"?!

Det hade varit betydligt roligare att lägga pengarna på ett ordentligt badrum, men det får vänta något år eller två till.

Hoppas ni alla har en mysig lördag. Här är det segt, men så skönt ändå och jag jobbar på att ladda batterierna. Fuskar lite med Red Bull för jag vill inte somna i soffan ikväll igen..

Kommentarer
Postat av: Anna

Åhhh nytt tak är snyggt!! Vi bytte förra året och här kom snön ner med fart när det börja bli varmare i luften.Vårkramen Anna

Postat av: madeleine

njut av solen och sköt om dig! kram.

2010-04-10 @ 19:01:07
URL: http://maddesigno2.blogspot.com
Postat av: mathilde

Haha jamen det är som att min familj måste lägga pengar på grusväg. Woohooo 10.000 för sten. :P

Och vad jobbigt med dina migränanfall, 17 st är ju helt hysteriskt mycket. Att du står på benen är ju världens bedrift! Heja dig!

2010-04-11 @ 10:04:07
URL: http://vardagochtrams.blogspot.com
Postat av: AlaEmmeli

Nä ett nytt tak kanske inte är det roligaste att lägga pengarna på men ett måste... och jag tror säkert att ni kommer se stor skillnad sen och skönt när det är gjort... man får ta en sak i taget helt enkelt.Skönt att ta det lugnt på helgen det är ju egentligen då man ska ladda batterierna även om det är svårt när det finns så mycket man vill hinna med när man väl är ledig!! Kramar!

2010-04-12 @ 23:31:53
URL: http://emscreativeside.blogspot..com
Postat av: Eiriklinda

Very good, I was so suprised when I came upon this site. I would love to find a chat for installers to help and give opinions and compare prices in differant areas Thank you and keep up the good work

2011-02-28 @ 11:40:11
URL: http://eiriklinda.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback