Nytt - Mamarazzi, februari & Gabbe 1

En layout till tävlingen hos Minneskatten blev sånhär och Mamarazzi-titeln har väl florerat i scrapvärlden ett tag och jag har använt mig av den jag också. ;-) ÅsaF har tagit fotot på mig.

image322

Jag kämpar på med mitt projekt att göra en layout och summera månad för månad. I kort punktform har jag skrivit om vad som hänt och så får bilderna komplettera berättandet. Blir du sugen att göra något liknande så finns det en utmaning på Scrapinspiration som du kan haka på.

image320

Att Gabbe har fyllt 1 har väl ingen missat vid det här laget och än mindre att jag genomgående använt mig av ap-pappret från Reminisce, finns hos Lektyg&Hantverk. (fotot är _inte_ överexponerat irl).

image321


Scrappiztävlingen del 2

Här är mitt bidrag:
image319

I de små albumen i fickorna finns några av Téas tankar, sånger och ord samlade och kommer att fyllas på. Så himla bra att slippa alla små lappar som dräller överallt. Téas senaste sång går "ja je ja je ja pötteting, ja je ja je ja pötteting". Vad pötteting är vet jag inte men ibland byts det ut mot "gåsht" - smörgås eller vadhelst som är framför henne.

Téa säger ofta "vill gå hem". Först blev jag lite ledsen och konfunderad över varför hon vill gå hem när hon var hemma, ville hon inte vara hemma? Nu är mysteriet löst! Hon menar "gå hem till grandma & grandpa". :)
Hon frågar ofta var daddy är, var morbror Simon är, var morfar & mormor är och var morbror Jonas är... Daddy och Simon är alltid på "obbet", morfar & mormor är allt "hemma sej" och morbror Jonas är i telefonen.

Mors dag idag!

Det är mors dag idag och jag fick världens sötaste och kärleksfullaste ord från min mamma på ICQ idag och jag blev så varm i hjärtat att tårarna bubblade upp:

Hej "Morfen is away"!
 Ville bara skicka en kram till en strävsam mamma till jordens sötaste och gulligaste små barn!
 Du är en så go' mamma Anna, aktpågiven och duktig på att föra barnen framåt, ta vara på de små nära ögonblicken och ösa kärlek och värme över dem. Jag önskar dig all kraft, lycka och ömma tillgivenhet att fortsätta så allt framgent och du kommer efter 20 år att ha två härliga barn att möta på vuxennivå! Lycka till med det viktigaste arbetet på jorden! Puss o. kram från en annan mor - din egen mammis.

Hoppas alla andra mammor har fått så fina och uppmuntrande ord som jag idag om inte annat en go kram eller en fin teckning från det finaste vi har - barnen.

Ny tävling hos Lektyg & Hantverk + en ny layout

Nu mina kära bloggläsare måste ni vara med på Lektyg & Hantverks tävling om ni inte var det förra gången.. och var ni det förra gången så tycker jag ni ska vara med igen. I prispotten ligger ett papperspaket! Skynda dit och kolla in skissen! Här på Lektyg & Hantverks blogg hittar ni den.  De senaste papprena är också smaskiga så kolla in dem när ni ändå är där.
 
En dt-layout av Sassa Fras-papper har det blivit också - Decadent och Green Apple image318

Tack alla gulliga söta!!

Det är inte klokt vad jag bliviti firad, och jag har inte ens fyllt jämnt!

Jättefina kort kom på lådan och roliga scrappaket med dem fyllda med blommor, bokstäver, brads, en penna.. oj nu är jag rädd att jag missar nåt, blommor, verktygsväska från CO till mina scrapsaker, en stegräknare, presentkort på KappAhl en eltandborste.. Käranån så bra jag har det - tack alla gulliga söta för allt och inte minst alla gratulationer!

Måste visa de scrappade korten jag fick:

från Nina:
image315

från Åsa
image316

från Sanna
image317

De är SÅ fina alla tre och Téa har tittat på dem massor och hon blir alldeles tyst och känner på dem, så ni har inte bara gjort mig glad. :)

Hurra hurra hurra för mig ida'!

image313


Idag fyller jag år! Det är full fart som vanliga vardagen men ikväll blir det lite god mat med familjen.
Som vanligt fyller jag 25... vill bara säga det. ;-)
 (att jag firar 8:e jubiléet av den 25 födelsedagen behöver vi inte gå närmare in på).

Tack för alla fina kort och presenter som kommit på posten idag! Vill gärna visa dem här imorgon.
Kraaaaaaaaaaamar!
/Anna

Gårdagslayouter m.m.

Här kommer ett par layouter från gårdagens träff. En får jag vänta med att visa...

image308

image310Här kommer ett par Scraputmaningslayouter:

image311

image312

Halmstadträff

Igår tog jag mina scrapsaker och väninna Minna och svängde till Halmstad på en träff. Ca 60 personer var där. Man skulle kunna tro att en sal full med damer (och en kille) skulle vara riktigt fnittrigt och babbligt, men för det mesta var det alldeles tyst och alla satt djupt koncentrerade. Jag är övertygad om att alla njöt och hade lika roligt som jag! Jättefint arrangemang, god mat och luftig, ljus lokal  - en scrapträffsdröm. Tack Pia på Lektyg & Hantverk och de andra arrangörerna!

image304

När vi körde in till skolan så gick det ganska smidigt men när vi skulle UT från Halmstad så vet jag inte vad men vart vi än åkte så verkade vi köra söderut. Vi körde runt runt.. tre varv i rondellerna - det är många rondeller i Halmstad så vill man inte åka till Liseberg för att åka virvelvinden så kan man alltid ta en tur till rondellerna i Halmstad.

Efter en stund var jag rädd att Minna skulle bli åksjuk så vi stannade vid närmaste bensinmack för att fråga efter vägen. Oturligt nog stog en finnig fjortis bakom disken och hade ingen aning om hur man åkte till Göteborg. Jag vände mig om för att fråga mannen bakom mig i kön - oj oj oj det var han:

image306

Anders Kraft - min favorit på nyhetsmorgon!!!  :D
Han guidade oss ut ur stan och sedan svischade vi hemåt.

Layouterna jag skapade kommer sen.


Lördagslugn innan alla aktiviteter

Lördagen har startat och vi ska träffa Nicolas faster på förmiddagen, sedan är det kalas vid lunch och ikväll är det schlager som gäller. Jag sitter i mysbyxor, dricker te och kollar vad som hänt på min bloggrunda sedan sist.

Imorgon bär det av till
Halmstad för scrapträff. Lektyg & Hantverk är med och arrangerar och det ska bli jättetrevligt. Det var längesedan jag scrappade en hel dag så det är väl på tiden nu. Idag kommer en spännande utmaning på Scrapinspiration som jag ska ta med mig och klura på imorgon.

NU ska jag visa layouten som publicerades i förra numret av Scrapbooking m.m. Många av er har ju redan sett den, men jag vill gärna blogga den ändå.

image303

Positiva saker!

Positiva saker har hänt i min scrapvärld idag:

1. Åsa F, liljan_ och jag har inspirerande saker på g. Titta här!

2. Jag vann Scraphusets apriltävling med min mors dag-LO!Trevlig helg!

Potty training


Själva potträningen går lite trögt, mest beror det på att jag glömmer av det... det är ju så smidigt med blöja.

Den här layouten gjorde jag till en tävling hos Pappersbiten. Kravet var att använda minst tre olika band, det jag hade missat var att det skulle vara vårtema också. Det hjälpte inte att färgen på BabyBjörns potta heter Spring Green. ;-) Jag mejlade Sanna när jag upptäckt att jag missat vårtemat men hon frågade om hon fick ladda upp den ändå till tävlingen, det fick hon, men det är nog många som fått sig ett skratt. Det bjuder jag på!


image301

Tack för titten!

Glädjetjut!

Sonja, du hade rätt aningar!!

Igår fick jag besked om att jag får lov att jobba 60%! Jippppiiiiii! Åkte till jobbet idag och hälsade på, fikade med jobbarkompisarna och jag kände verkligen att det ska riktigt roligt att komma tillbaks. Allt verkar ordna sig till det allra bästa. Mycket har hänt på tre år men arbetsuppgifterna är i stort sett desamma och när vi satt och pratade så kändes det ändå som om det inte gått så lång tid ändå och mycket sitter i ryggmärgen. 30 juli, då är jag tillbaks på banan igen. :)

Fick dessutom min vinst från Scrapoteket idag, ett minialbum, en svart penna (kan inte scrappa utan svart penna), textillappar och noteringslappar. Så kul!

Kramar till er alla och trevlig helg!

Oj oj oj! Påsktävlingen vann jag..

Jag vann påsktävlingen på Scrapoteket! :D
Så himla skoj och jag blir som ett litet barn på julafton.

image300

Tack för titten!

Såhär ser den ut!

Här är sandlådan och barnen i den.. de får lite hjälp av stora kusinerna.

Tack för tipsen om att täcka sandlådan. Det medföljde ett lock till sandlådan och vi har ju själva katt och vi vill inte att han ska få några idéer om att det kommit en jättetoalett till trädgården. *s*

image299