Scrapmässa & träff i Karlstad - affischVäldigt stolt över layouterna på affischen. :)

Klicka på bilden för att få mer info om mässan!Somrigt minne

Teamet på Svensk Scrapbooking har tolkat samma skiss. De andras alster hittar du HÄR.
Min blev såhär:Fotona är tagna på sommaravslutningen på Gabbes dagis 2010. De sjöng så fint och var så duktiga allihop. Pojkarna blev lite rastlösa men sjöng ändå ända från tårna. :)2 vinterlayouter

Här är två snabbscrappade layouter med de lättscrappade och vintriga papperna från EPP Everybody Loves Christmas:

En liten tröttmössa som somnade innanför dörren när vi kom hem en eftermiddag

Mönstrat papper: EPP Everybody Loves Christmas – Borders

 


Härligt mycket snö i januari 2010

Mönstrat papper: EPP Everybody Loves Christmas – Journaling Cards (baksidan), Scallop Stripe (baksidan), Borders.

Gabbes första tand ute!
Då har Gabbe tappa...

20110213119 (MMS)

Gabbes första tand ute!
Då har Gabbe tappat sin första tand. Den blev lös igår och i morse gick den att plocka ut lätt. Han blev lite överrumplad men samtidigt lite nöjd att ha något sånt att berätta om på dagis.


TandooriälgenNu har jag ömsom skrattat, äcklats och genomlidit den här boken Tandooriälgen. Historien har stretchats ut för mycket och den kunde ha varit hälften så lång för man hinner tappa intresset för själva berättelsen. Lite för pretentiös, men med en härlig beskrivning av Göteborg som numera är del av den Sydasiatiska Unionen och heter Gautampuri. (klicka på bilden för att läsa mer om den).

Hurra! Gabbe kan säga L
Gabbe har haft problem att uttala L. Bil har blivit  bing (ng-ljudet långt bak i halsen) Boll har blivit bong osv.

Ikväll satt jag och läste för ungarna och en av deras favoriter är Höjdarnas bokstäver och de får säga varannan bokstav i alfabetet. Gabbe kom till bokstaven L och han sa L!! Det var ljuv musik för mina öron.

Jag har försökt att träna honom. "Lalla la la la" har han kunnat, men att därefter säga boll har varit omöjligt. Men idag - idag kunde han det plötsligt. Det var ett triss-moment, plötsligt händer det.


Testar att mobilblogga. Ungarna är så himl...

20110207119 (MMS)

Testar att mobilblogga. Ungarna är så himla dåliga. Tea är inne på sin fjärde dag m hög feber så hon ser helt klart mer tärd ut än Gabbe. Jag försöker peta i dem glass å saft nu. Tea luktar aceton, tecken på uttorkning. Imorgon är Nicko hemma m barnen, ska bli skönt med lite avlösning.


Min lilla nollagluttare

De är så ljuvliga dessa Maja Design Ska vi ta en fika? Hjärtan, blommor och milda färger. Till och med jag, som annars älskar färgglatt har njutit av dessa gulliga och romantiska papper. Jag tycker att de passar bra till layouten om min älskade lilla nollagluttare och bilderna från första skoldagen.

Mönstrat papper: Maja Design Ska vi ta en fika? - Plommonkaka, Två Fröknar, Cheesecake

Gabbe & Buzz

Teamet på Svensk Scrapbooking har liftat en layout av Milly på forumet. Kika HÄR om du vill se originalet och de övriga härliga tolkningarna!

Min layout blev såhär:


Téas nya glasögon??

För ganska längesedan så fick barnen några prov-bågar från en vän som jobbar på en glasögongrossist. De hade roligt ett tag med bågarna men sedan föll de i glömska. Nyligen, när jag hämtade Téa på skolan så möttes jag av en glasögonprydd liten tjej. Det visade sig att hon hade haft med sig bågarna till skolan och tagit på sig dem där. Hon hade haft på sig dem hela dagen. Lärarna var lite undrande över glasögonen och osäkra på om det verkligen var så att hon hade fått glasögon och lite konstigt att vi inte hade sagt något.. och lite stora verkade de ju också vara.. Busunge!!

Nån som kommer ihåg Steve Urkel? ;)
Lillebror till Peru

I går kväll kom lillebror Jonas hem till mig på väg mot Peru. Jag hann få rå om honom några timmar innan jag skjutsade honom till flyget i morse. Han mellanlandar och hämtar upp flickvännen i Frankfurt för att sedan åka vidare till Peru på lördag. I fredags gjorde han teoriprovet för körkortet och i måndags körde han upp.. Körkortet får han hämta på svenska ambassaden i Lima. :)

Åtta månader ska de vara där och jag hoppas att det kommer gå bra för dem och att de hittar något trevligt ställe att bo och lär känna härliga människor.

Om man tycker att barnen växer upp fort så vet jag inte vad som händer med småbröder.. När blev de vuxna??
Massor av kramar och lycka till till Jonas & Annika!! Love you!!