Bloggen blir bortglömd..

Jag har bloggat sedan november -05 och tyvärr så hamnar det mesta på facebook nuförtiden.. Inläggen där blir mer flyktiga och de där skojiga sakerna som barnen sagt osv försvinner i flödet, även om jag har back up:at mina statusuppdateringar och så så blir det inte samlat och trevligt som en blogg. Får bli nyårslöftet inför 2012 att bli bättre på bloggandet igen.

Tiden går så fort och jag kan inte gå längre tillbaks än senaste dagarna. Nicolas har äntligen blivit frisk efter en veckas sängliggande med feber och halsont. Téa åkte på det också, men tillfrisknade snabbt och nu har Gabbe bytt av. Åkte ändå iväg på porträttfotografering med ungarna idag. På Gabbes dagis har man slutat med det och kör bara gruppbild numera, men jag kan inte hjälpa det - jag vill så gärna ha de där porträtten varje år. Ett år sitter fotona uppe på väggen och när de byts för nya foton så hamnar de i kronologisk ordning i ett album. Syskonbild tog vi också och allt var klart på under fem minuter och fotografen sa att det måste vara rekord. De är rätt bra drillade framför kameran med mammarazzi bakom kameran.

Rune, katten, har fått sin nya modkat-toalett:


Vet inte om han gillar den lika mycket som jag, men han använder den iaf och inget grus hamnar på golvet längre! Sprättpelle som han är så hamnade väldigt mycket utanför förut.

Jobbsökandet går bra, men ingen intervju på gång nu. Känns okej, jag är fortfarande positiv.

Ungarna har gått Trick or Treat-runda och fick en varsin hink med godis och grejer med sig hem. Den absolut roligaste grejen de fick med sig hem var små söta pepparkaksformar i form av kängurur. Underbara! Nu är det bara att sätta igång med det årliga pepparkaksbaket.

Monstren:


Scrapmässa i helgen på Heden i Göteborg.. Kanske, kanske inte.. Vi får se.


Julfina

 

Gamla bokmärken blandat med härliga blommor från Story Teller och You Do’s pärlor.

 

En söt julgrans-charm:

Mönstrat papper: Pion Design Väntan på tomten – Tomten kommer, Stjärnhimmel
Dekorationer: ST Blingblommor, YD Pearl stickers – Sepia, Julgrans charm, koppar, jump ring koppar.


Halloweenkort

 

Mönstrat papper: Bz Spooky & Kooky Owl Alone, Starry Sky


Nyfriserad kille!

20111017215 (MMS)

Nyfriserad kille!


Ett julminne från förra året

Förra året så kom Téa hem från skolan och sa att tomten inte finns. Jag tyckte att hon kunde få behålla magin lite till och tog med henne till närmaste köpcentrum som hade tomte. Hon fick lämna in sin önskelista till honom och hon tyckte nog det var lite konstigt att de säger i skolan att tomten inte finns när han satt där. :)

Jag har skrapat upp kanterna på såväl papper som foton för att få en lite sliten look, men jag har också lagt en ram med glitter runt om fotona. Detalj på det här:

Mönstrat papper: Reprint Tomte, Pion Design Väntan på tomten II – Bårder, Stjärnhimmel.
Dekorationer: thickers, Stickles Diamond

Färgglatt!

Använde mig av massa pappersspill till den här layouten, det måste jag göra oftare, riktigt kul att matcha papper och utnyttja det man har i  gömmorna (det där pappersspillet blir så lätt liggandes)Återigen en layout som inspirerats av en skiss från
Svensk Scrapbookings Cyber Crop.

Scrappat sommarens weekend i UlricehamnLayouten talar för sig själv, den handlar om vår weekend i Ulricehamn i somras. En skissutmaning på
Svensk Scrapbookings Cyber Crop startade skaparlusten denna gång.


Utmaning hos Scrapgalen

Scrapgalen har en rolig utmaning i oktober - nämligen att rita en skiss och sedan göra en layout efter den.

Min layout:


Min skiss:


Snart halloween

Jag har inte varit så begeistrad i halloween, men ungarna tycker det är jätteroligt och jag har mjuknat lite också och gillar alltid en anledning till fest. Att scrappa med halloween-tema är fantastiskt roligt och inte minst med Bazzills pappersserie Spooky & Kooky.

Mönstrat papper: Bz Spooky & Kooky Owl Alone, Starry Sky
Dekorationer: Pearl Maker Red.


EPP + Fancy Pants x 2

Echo Park Paper och Fancy Pants passar extra bra ihop tycker jag som gärna blandar papper från olika tillverkare. Här har jag mixat EPP Playground  – Red Rover med Fancy Pants Beach Babe – Tropical.

 Bakgrundspapper: My Little Shoebox Lil’ Critter – Sweet and Sassy
Mönstrat papper: EPP Playground – Red Rover, Fancy Pants Beach Babe – Tropical
Alfabete: Thickers
Övrigt: Stämplat med Distress Ink – Pumice

 

Bakgrundspapper: MME Love Me Do  – Heart of the Matter
Mönstrat papper: EPP Playground – Red Rover, Fancy Pants Beach Babe – Tropical
Alfabete: Stickers