SahlgrenskaÄr nyss hemkommen efter ett dygn på Sahlgrenska. Har de senaste tio dagarna varit illamående och haft bröstsmärta. Igår mådde jag så risigt att jag tyckte det var bäst att kolla upp det. Började på Axessakuten, men läkaren remitterade mig till Sahlgrenska för han tyckte att det verkade komma från stora kroppspulsårdern Efter ett par ekg:n, två röntgenomgångar på lungorna, provtagningar och jädrans massa väntan så blev jag hemskickad med magsyredämpande medel - Nexium. Magkatarr eller magsår.. Har det inte gått över om tre veckor med medicinen så är det magsår och då får jag gå på en annan behandling.
Jag är trött - jättetrött!
Ska ta det så lugnt jag bara kan i helgen och försöka må lite bättre. :)

Scrapinspiration och nya layouter för Pappersbiten

Det är med sorg i hjärtat men samtidigt realistiskt att avsluta Scrapinspiration. Det har varit jätteroligt att samarbeta med Åsa & Sanna men tiden ska räcka till mycket och vi har gemensamt beslutat att avsluta.
Det finns många trevliga bloggar och forum att hitta inspiration och utmaningar på och jag kan rekommendera Svensk Scrapbooking - Sveriges trevligaste forum om jag får säga det själv. ;)En serie kalas-layouter har det blivit av dt-material från Pappersbiten. Underbara Basic Greys Urban Prairie är jag helt såld på. En karamellfärgsinjektion får ni här:

4 årPapper: BG Urban Prairie - Blue Bird, Patchwork Quilt, Petticoat, Weather-Vane
Dekorationer: American Crafts knappar, bling, Stickles Diamond, MM akryl.
Alfabete: Thickers

4th CakePapper: BG Urban Prairie – Morning Glory Weather-Vane, Patchwork Quilt
Dekoartioner: bling, Prima clearstamp The Goods 830281, fjärilarna utklippta från BG Prairie - Patchwork Quilt, MM staples metallic.
Alfabete: Thickers

Kalas
Papper: BG Urban Prairie –Straw, Weather-Vane, Patchwork Quilt, Petticoat, Bountyful.
Dekoartioner: bling, Primablommor, Prima Clearstamp - heart
Alfabete: ThickersOm ni tycker att fördelningen mellan Gabbe & Téabilder är ojämn så beror det på att Gabbe, länge, har haft en tendens till att anfalla kameran så jag har inte haft möjligheten att fota honom på samma sätt som med Téa. Jag hoppas att det blir mer av det framöver och att också dokumentera det han säger nu för hans ordförråd och meningsbyggnad fullkomligt exploderar. I somras hade vi fortfarande svårt att förstå vad han sa och nu gör han långa 4-5-ordsmeningar, fullt begripliga. Det går fort! Medan jag skriver så måste jag, för min egen skull, komma ihåg att skriva ner att han kallar strumpor för "fippo", det låter så gulligt.

Ikväll är tanken att jag ska på rockklubb... OMG! Det var väääääldigt längesedan jag var ute och rockklubb är inte något jag frivilligt hade valt, men min storebror spelar på Sticky Fingers med Renegade Five ikväll och de hade också en live-spelning på Bandit i morse... Spelningen börjar vid 23.30... Det är elakt mot småbarnsmammor som brukar sova sött i soffan om fredagskvällen då..

Jag är hemma idag med lilla Téa som hade magsjuka igår. Håll tummarna för att ingen annan drabbas!

Kramar till er alla och ha en trevlig helg!
/Anna

Vi Föräldrar - scraprepotage & 4-årskontroll

7 oktober kommer numret med scraprepotage i tidningen Vi Föräldrar som jag berättat om i februari i bloggen. Det står så här på Vi Föräldrars hemsida: Scrapbooking. Mammorna som älskar att scrappa. För de som prenumererar har tidningen redan kommit. Jag är SÅ nyfiken eftersom jag och Scrapsystrarna  Åsa & Katarina är med. :)

Téa var på 4-årskontroll på bvc idag. Väldigt duktig och samarbetsvillig var hon men när hon skulle rita en människa så ville hon hellre göra en fisk. *s*

Så här glad var hon när vi åkte dit


Vikt 17,3kg    Längd 101cm


Syntestet gick jättebra, hon behövde inte peka på bokstäverna för dem kunde hon ju redan... fast på engelska.. och så kunde hon läsa raden längst ner, vilket är klart godkänt för synen utvecklas olika men tills man är sju år borde man kunna läsa sista raden, så det har hon redan fixat iaf.Sedan vill jag bara tillägga att det är freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag idag!
Imorgon ska jag gå på loppis och resten av helgen smågreja lite och förhoppningsvis göra klart i entréhallen.

Kram på er alla och ha en härlig helg!