Ledig torsdag

Det är så skönt med en ledig dag mitt i veckan!! Jag ska ta med ungarna och äta lunch ute någonstans.. det finns inte så stort utbud av bra ställen att ta med sig barnen häromkring tycker jag så vi landar säkert på stora M:et, men det får vara ok ibland det också.

En snabb dubbel med massor av foton, filtblommorna är klippta ur filtbård från
Lektyg & Hantverk. Var in på Claes Ohlsson i förrgår och jag hade bestämt innan att jag skulle köpa en dymo för jag hade velat skriva små kommentarer med den på den här layouten. Jag kommer därifrån med allt möjligt men icke en dymo... så nu laddar jag upp den iaf och så får det bli dymotext en annan gång helt enkelt.
image409

image410

En enkel-LO bjuder jag också på:
image411

Julpyntet är på plats inför söndagens första advent. :) Det får nog bakas en saffranskaka tills dess också.
Har ni julfeeling än? Jag försökte mig på lite julmusik förut men radion fick ta över med lite pop istället. . Tycker stämningen brukar komma någon gång lagom efter nyår när snön kommer... *s* . Ur led är tiden - välkommen växthuseffekten.. ehum... Snart har vi lika gröna jular här som på Nya Zeeland

Ciao! /Anna

Kris!

image408


Idag gick jag in till Apoteket och köpte linsvätska, jag tog vägen om vitaminhyllan där koffein också står och till min stora förskräckelse så var det slut. Frågade expediten som sa att det är slut i hela Göteborg och det är problem hos tillverkaren som gör att det inte kommer levereras förrän i mitten av december förhoppningsvis!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Det är nästan så att man får abstinens av blotta tanken.. Hur kan de göra så mot mänskligheten!!
Nä, jag är inte beroende men jag tar en sån tillsammans med Ipren när jag får vanlig huvudvärk - funkar jättebra. Nu ångrar jag bittert att jag inte bad läkaren skriva ut koffein istället så hade jag garanterat haft hemma. Jaja..

Scrapträff

Igår var jag på scrapträff i Bohus - tack alla tjejer för en underbar dag!! Emelie, en stor eloge till dig för att du arrangerar alltihop så att vi har möjlighet att träffas. Pappersbiten var där och gjorde mig några kronor fattigare, men ack så härliga thickers jag har med mig hem, mysiga papper och lite mera lim. :)

Tre layouter blev det igår, jag ska bara visa en idag men lite annat smått och gott sedan tidigare:

image405

image406

image407

Dessa två senaste har varit bidrag till utmaningsresan.

Missa inte de senaste utmaningarna på Scrapinspiration!

Kramar,
Anna

A men hallå!! :D

Min storebrors band är på P3 Live Session - NU! *jättestolt lillasyster*
http://sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/amnessida.asp?programID=2663&Nyheter=&grupp=3765&artikel=1731567

Glöm inte tävlingen hos Lektyg!!

Det är bara några få dagar kvar nu av skissutmaningen hos Lektyg & Hantverk. Missa inte den!!
Den ligger i bloggen:
Lektyg och Hantverks blogg

Passa på att njuta där av de fina julkorten som mina dt-kollegor har gjort också.

Jag sa ju att jag skulle börja med julkorten kring midsommar för att hinna.. Tror ni jag gjorde det? Jag färglade iaf några uppstämplade motiv jag fick av Nina, men längre än så har jag inte kommit. Får väl sätta på julmusiken, värma glöggen och komma igång så smått.

Piggy Tales-projekt

Här är mitt senaste projekt - ett egoalbum av Piggy Tales-produkter från Lektyg & Hantverk rub onsen är av märket Luxe. Små foton och text har jag lagt in i luckorna (barn doors). Min bror fick hjälpa till att hålla i sidorna medan jag fotade (visst ska man väl engagera hela familjen i sin hobby?), stommen är en pekbok jag snodde från barnen.

image395En layout fick det bli också:
image404
Tack ÅsaF för fotot!

***** Hedda - nu du har jag vågat kladda med akrylen lite mer!! :D *****

Kram på er alla! Hoppas ni har en härlig helg!
/Anna

Söndagssnack 3, feber, scrap, jobb

Téa vaknade i morse med feber och ont i örat. Hon har mest hängt och dåsat hela dagen lilla skruttan. Hon fick lite Ipren så att hon skulle orka äta någonting. Gabbe är dock i högform.

Anaber med man var här i går, supertrevligt var det så jag hoppas att en resa till storstan kan bli möjlig snart för tiden bara flög iväg.

Jag hänger ihärdigt med i utmaningsresan och de senaste bidragen är dessa:

image392

image393


Scrapinspiration har en utmaning med en skiss som som ÅsaF ritat (skissen finns in inspirationsbloggen), såhär blev min tolkning:
image394

Ikväll ringde det på dörren - det var min granne som bor ungefär 20 steg bort. Hon och hennes mamma hade varit på Jingle Jangle-mässan och sett mitt minialbum med Téa & Gabbes första dag på dagis i Lektygsmontern och kände igen barnen. Neliz, kom över för att säga hej. Hur trevligt och kul som helst!! Så härligt med en scrappare så nära, hade ju ingen aning - får köra ficklampeblinkningar när man behöver akut scrapråd nu då! ;-)

Jag har en fullbokad arbetsvecka framför mig med två kurser, den ena är jag riktigt sugen på - juridik och exempel på andrahandsuthyrningar och olovliga andrahandsuthyrningar, den andra är jag mindre sugen på - miljö... Efter att ha läst en termin Ekosofi så känner jag att den här arbetsrelaterade miljö-kursen är ospännande.

Ha det bra allesammans mina kära bloggläsare!
/Anna

Digiscrap & Smile Award

Man kan nästan inte tro att det är sant, jag har gjort min allra allra första digitalscrappade layout! Det var faktiskt riktigt kul, men ganska svårt med skuggor och så. I en veckoutmaning på Svensk Scrapbooking så utmanar Dilorf oss att prova på och länkar till ett kit vi ska använda oss av. Kul upplägg så jag kunde ju inte motstå och nån gång ska väl vara den första? Här är mitt resultat och visst är den ganska "morfig" även om den är digi?

image390

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Aase - du är ju bara för gullig!!! Tack för den här awarden: 

   image391

Jag har många jag skulle vilja ge denna award vidare till, men här kommer några:

ÅsaF för att du är sån underbar vän, för alla härliga skratt och för att du är sån fantastisk inspirationskälla
anaber för att du är sån fin vän, saknar vårt kvällsbabbel men jag hoppas vi tar igen det snart. För att du får mig att tänka bortanför mönstrade papper. ;-)
Dilorf för att du är en stark tjej, alltid säger uppmuntrande saker och som fått mig att våga prova digiscrap.
Lindzi för att du inspirerar så mycket, man alltid blir glad av att läsa din blogg (och såklart när man träffar dig) och för att du alltid varit så snäll och hjälpsam i min nybörjarbana som scrappare.
Mallafors för hur länge vi planerade distressmålning men kom bara till kaffet - och för att du är så go förstås!
Nina bara för att du är du, så trevlig, inspirerande och har så varmt hjärta.
Minna också, min kära blogglösa vän, du har en särskild plats i mitt hjärta- pöss!

Jag börjar bli riktigt sentimental nu och raddar snart upp alla jag känner och gråter en liten skvätt över hur rik jag är på underbara människor i mitt liv. Tack för att ni finns!

/Anna


Härliga helg!

Kan man få för mycket helg? Inte då! Det är ljuvligt! Jag hoppas att det blir lite gott väder i helgen för jag längtar efter en skön höstpromenad, helst lite frostigt ute men med en klarblå himmel och mjuk sol.

Svensk Scrapbooking är det full fart och snart börjar en BOM-utmaning som ska hållas en gång i månaden, förutom veckoutmaningar och sponsrade månadsutmaningar. Den här månaden sponsrar Annas Scrapbooking med material och vinstpaket, temat är jul så skapa och ladda upp på Svensk Scrapbooking så har du chans att vinna. Jag fick förmånen att scrappa utifrån det hon skickat och det blev två lusselayouter:

image387

image388


Jag väntar med stor spänning på vem som blir min nya dt-kollega på Lektyg & Hantverk. Snart presenterar jag en skissutmaning på Lektygsbloggen med ett litet paket till vinnaren. Lektyg är en av uställarna på Syfestivalen i Sollentuna förresten så den som har vägarna förbi får nog se ett och annat alster där av mig och hörrni - missa inte alla underbara filtbårder hon har!!

Utmaningsresans utmaningar har verkligen varit skojiga och det där med tävlandet har jag lagt ner, men det är så roligt att komma igång utifrån ett givet tema, skiss eller teknik. Senast var det ett liftningsmoment och så här blev mitt alster:

image389

Happy Halloween allihop!! (eller var det halloween som var i onsdags? Förvirringen är total) Trevlig helg iaf!
Kram,
Anna