En dag på Botaniska

Botaniska är ett favoritställe, kanske var vi egentligen där lite för tidigt i år för inget annat än snödroppar blommade, men inne i tropikhuset så var det både ljuvliga dofter från vanilj och liljor.

Fiskarna är roliga och sociala (eller tror att de ska få mat), ungarna kunde klappa på dem:Älskade ungar! Mina ögonstenar! <3Bröst är väldigt spännande tycker Gabbe - precis som pappa...


Gabbe hittade Nya Zeeland på den stora kartan.LOL, Nicolas skulle göra en "Lejonkungen" och hålla upp sin son för världen.. Gick sådär - Gabbe är rätt tung.Jag botaniserade i den underbara lilla butiken som finns i Botaniska - det finns så mycket goda ayurvediska doftoljor, kallpressade rapsoljor, smaksatta senaper, fröer, trädgårdsverktyg... En påse salt utan tillsatser fick följa med hem. Läste igår att klumpförebyggande medel i t.ex. salt kan orsaka huvudvärk. Jag eliminerar ALLT som kan orsaka huvudvärk!


Kommentarer
Postat av: Maritha

Vilka härliga bilder! Jag gillar den på Nicolas och Gabbe! Så stora barnen har blivit! Och du är så fiin med blommor i håret.. :)KRAM på dig!

Postat av: Emelie

Vilka härliga bilder! Och så stora barnen har blivit man känner ju nästan inte igen dem.

kram

2012-03-18 @ 21:37:07
URL: http://emeliescrappar.blogspot.com
Postat av: lenislenis

Härliga bilder! Fint utflyktsmål men tyvärr kommer jag mig inte dit spec ofta... frå nog ändra på det :)

2012-03-18 @ 21:49:06
URL: http://lenislenis.blogg.se/
Postat av: MiaS

Ni verkar ha haft en underbar dag!

kram

2012-03-18 @ 22:02:43
URL: http://miascardsandstuff.blogg.se/
Postat av: Karolina/karehed

Söta Anna med blommor i håret! :-) Vilka härliga bilder och ett bra utflyktsmål. Sen kan man ju undra vad det är med killar och tuttar, att det kan vara så spännande... ;-)

Kram Karolina

2012-03-20 @ 21:49:05
URL: http://karolinasscrapblogg.blogspot.com/
Postat av: Jossan

Vilka fina bilder! Ser ut som ni hade en härlig dag! =D

Tack för kommentarerna och jag såg dig på pappersbiten idag också. Men du såg upptagen ut och du pratade med någon annan, därför ville jag inte störa er. Men det var kul att se dig iallafall!

Ha det så bra, kramis //Jossan

2012-03-24 @ 22:34:18
URL: http://strondie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback