Locobase Repair - fantastisk salva!

Genom Buzzador får man prova olika produkter och tjänster, berätta om dem för vänner, bekanta, grannar och arbetskamrater. Jätteroligt! Vill du också bli buzzador? Klicka HÄR för att registrera dig.Den här gången har jag fått prova Locobase Repair.

Ni som har barn (eller upplevt själva) vet att kall och fuktig luft lätt ger nariga läppar och ibland även på haka och kinder. När Gabbe kom hem från dagis häromdagen och var precis sådär röd om läpparna så testade jag först med läppcerat. Det hände absolut ingenting med den behandlingen så jag tog Locobase på kvällen dagen efter och vips - nästa dag var det borta!

Före - röda, ömma, nariga läpparEfter: Behandlad med Locobase repair. Läpparna är som vanligt och Gabbe är go' och glad igen. :)
Information om Locobase Repair:

Locobase® REPAIR är en specialkräm som snabbt och effektivt reparerar torr och sprucken hud. Till skillnad från många andra krämer som lägger sig på hudens yta och nöts bort på ett par timmar, tillför Locobase® REPAIR hudidentiska barriärfetter som tränger ner i huden och frigörs när det behövs. Krämen verkar direkt vid applicering och upp till 24 timmar. Fri från parfym, parabener och färgämnen men full av sådant som gör huden glad.

Locobase® REPAIR finns på apoteken och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Så använder du Locobase
® REPAIR
Smörj in utsatta hudområden en gång om dagen (oftare vid behov) och gärna på kvällen eftersom det ger krämen god tid att verka. Kom ihåg att Locobase® REPAIR är mycket dryg, en liten klick räcker långt. På grund av sin speciella sammansättning kan krämen upplevas som styvare än vad du kanske är van vid men å andra sidan smetar den inte utan tränger snabbt ner i huden.

Locobase® REPAIR kan användas på torr, fnasig och sprucken hud på hela kroppen, inklusive fötter och ansikte, även om du har eksem eller på annat sätt särskilt känslig hud.

Kommentarer
Postat av: Gurkiss

Vi har provat Locobase Repair tidigare och den är verkligen super. Den fungerar kanon bra på torra händer. Både jag och barnen lider av enormt torra händer på vintern och då är denna salva KANON :)Ha de gott.

Kram Gurkiss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback