Julafton

Julafton var otroligt lugn och skön. Vi startade morgonen med långfrukost och några julklappar till Téa, sedan lade vi oss alla tre i badet med badskum och Téas badleksaker. Trångt men det gick och hur mysigt som helst. Vi beslutade oss för att vi defintivit ska ha ett stort badkar i blivande badrummet i källaren sen. Vi fortsatte med lite matlagning under dagen och lagom till Kalle Anka kom lillebror och drack glögg med oss och när det var slut så gick vi över till svärföräldrarna och njöt av julmiddag, pavlovatårta (den enda traditionen vi kanske har) och julklappsutdelning. Vid 20-tiden var Téa så trött och hon behövde få sitt penicillin och göras iordning inför kvällen så vi gick hem och lillebror hängde med.
Sällskapsspel är ju mysigt på jul och det blir inte så ofta man tar fram det sedan man fick barn tyvärr, men igår så försökte vi spela TP... och du ser ju på bilden hur lätt det var. ;-)
Så skön julafton, det var precis så jag önskade den. Hade möjligen föredragit att inte varit gravid och kunnat ta mig ett par glas vin och få bli lite rosig om kinderna men det kommer ju fler jular.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback