Kanske kan bli lite bättre på det här...

Tänkte att jag kunde bli lite bättre på bloggandet när det finns så enkla sidor för sån verksamhet än att krångla med uppdatering av hemsidan varje gång? Vi får väl se. Sist jag bloggade där var 27 augusti - dagen efter Téas 1-årsdag.. tiden går och idag är hon 15 månader, kan gå, härmar massor och kan säga ba-ba (bye bye), hej, ta-ta (tack tack), ti-tii (tittut), gocka (klocka).

Nicolas meckar med gästrummet i källaren idag, spackla och sätta upp gipsskivor.. känns otroligt skönt att det händer något där nu. Om ett par veckor är yttertrappan klar också så imorgon ska vi försöka komma iväg och titta på ny ytterdörr och lite sånt. Det är ju första advent imorgon också så jag har smygstartat med att spela lite mysig julmusik här.. då somnade Téa på soffan i ett nafs och då hamnade jag vid datorn.

Egentligen skulle jag varit på en scrapträff idag, men jag har sovit så dåligt på sistone och det var så skönt att sova ut, ta en lång dusch, äta frukost med Nicolas i lugn och ro och nu bara småpyssla härhemma. Så avkopplande och skönt.. men visst hade det varit roligt att vara med ett stort, härligt, gäng tjejer och pyssla idag men sömnen är prioriterad såhär i slutet av graviditeten.

Graviditeten ja.. Nu är jag i v. 32 och det är alltså bara 8 veckor kvar (+/- 2 veckor). Jag mår väldigt bra. Tycker inte det är jättekul att vara gravid precis, det är ju väldigt tätt inpå förra grav. men jag har försökt tänka lite mer positivt om det på sistone för egentligen handlar mitt ogillande om den stundande förlossningen och oron inför den. Försöker läsa lite då och då och försöka slappna av så gott det går, tänka positivt och så.. men jag tycker nog att det är mer skrämmande att läsa och tänka på det än att låta bli. Ska till förlossningen den 13 december och träffa en barnmorska och diskutera igenom smärtlindring etc. så jag hoppas att det kan få mig lite mindre orolig.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Va roligt med ny blogg-form vännen!! Det är ju lite enklare att skriva när det går fort.
Vi saknade dig i lördags och alla frågade hur du mådde och hälsade tillbaka!
Skönt att höra att du fick vila ordentligt i helgen så du orkar med en ny vecka med lilla busfröet! :-)
KRAM på er!

2005-11-28 @ 20:06:38
Postat av: Marcusmaria

Your site is best for specialist! i Like IT!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback