Igång med scrappandet igen!

Ja man kanske inte ska ropa hej än.. men lusten har iaf kommit tbx och jag har lyckats göra en dubbel-LO med bilder från julen. Det är så mysigt att ta tillvara små stunder på kvällarna och bevara små minnen.
Senaste alstret!
Kommentarer
Postat av: Ingela (FF)

Jisses vad snabb du var, jag hann knappt publicera inlägget förrän du hade skrivit :D
Mysiga scrapsidor, jag älskar den djupröda färgen och det är ju helt makalöst så "personlig" Téa har blivit. Hur knäppt lät nu det... jag menar alltså, bebisar ser ju ungefär likadana ut (i alla fall för en utomstående) men nu har hon verkligen blivit en liten person. =)

Postat av: Ingela (FF)

Pitabrödet var extremt lätt att baka, i synnerhet som jag gjorde en halv sats av grundreceptet så det blev inte världens största deg liksom, utan en lagom liten deg som gick snabbt att baka ut. Jag är inte heller nån bagare, framför allt så har jag inget tålamod med kladd, men detta var ett kalasenkelt recept.
Nu har jag och vovven varit på promenad i det gnistrande vintervädret. Vackert. Känns sisådär att börja jobba imorgon... det är ju alltid lite motigt men man vet ju att man kommer in i det snabbt. Och som sagt, våren är ju snart i antågande, åh vad jag ser fram emot ljuset!!

2006-01-08 @ 13:16:42
URL: http://frids.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback