Inredningsakuten rycker ut!

Miocoffee

Efter att ha funderat och dividerat fram och åter om hur vi ska kunna inreda vardagsrummet (ni som varit hemma hos oss vet hur omöjligt det är.. inte en enda hel vägg någonstans) på ett funktionsdugligt sätt , men gått fullständigt bet, så gjorde vi äntligen slag i saken - igår ringde vi till en kvinna på
Mio som vi fick kontakt med i januari och kände förtroende för. Hon måste ha hört desperationen i min röst för hon kunde komma till oss redan idag. Hon har målat upp en vettig och mysig bild av hur det kan se ut. Eventuellt ska vi träffa henne i butiken på torsdag så att hon kan visa på lite olika möbler, detaljer och färger som vi kan använda oss av om vi vill. Det känns lite lyxigt och spännande att få en helt utomståendes tips och idéer. Det var inte särskilt dyrt att anlita henne och det känns som en bra investering när man inte vet vad man ska ta sig till och hur man ska göra för att få en trevlig och mysig miljö i ett rum där vi lever från morgon till kväll.


Kommentarer
Postat av: Lindzi

Wow! Det låter mysigt. MÅSTE ni handla av dem också nu?

Postat av: Morfen

Nä, vi måste inte handla av dem, det är det som är så skönt känner jag. Hon ger naturligtvis förslag på möbler ur deras sortiment, men vi är inte bundna till dem.

2006-06-21 @ 10:31:15
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: ÅsaF

Spännande!! :-)

2006-06-21 @ 17:12:56
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Sanna - liljan_

Åhhh så spännande! Det låter ju helt underbart att kunna få sig en liten knuff sådär! Här går renoveringen sakta framåt då Björn har varit sjukskriven hela veckan för ryggont :-(

2006-06-23 @ 08:26:30
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Falkalida

Thank you for the card so that I may look on the website. I love the picutres. I will continue to look on the website to observe you latest pictures.

2010-05-17 @ 09:49:06
URL: http://falkalida.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback