Lite trasig

trasig

Vår lilla Téa är lite trasig - hon har sån himla otur just nu. För ett par dagar sedan så ramlade hon på en sten och slog huvudet och skrapade upp näsan och inatt så vimlade hon iväg till soffan, ramlade av och slog i både läppen och näsan så blodet rann och tussaliten var så ledsen.

Gabriel, som varit uppochner hela dagen för att han troligtvis håller på att få mer tänder verkade trivas gott med livet en stund i lilla lådan.

Box

Kommentarer
Postat av: Ingela

Men så skönt att de jobbar i skift ;)

Postat av: VeronikaP

Stackars liten, vilken otur hon haft!!

2006-06-21 @ 22:43:18
URL: http://veronikap.blogg.se/
Postat av: Ingela

Inte oktober... NOVEMBER var det planerat. Men nu blir det tidigare än så. Jag skippar en söndagskurs i släktforskning (som kanske ändå inte hade blivit av, det beror på hur många som anmäler sig) och det lättar på trycket rätt så rejält. Sen är det ju inte så att jag bara har helgerna att ta till för ledighet. Jag kan ju ta ut komp och semester mitt i veckorna, så jag ska nog se till att vara ledig. Nu funkar det jättebra med Sara i kaffestugan, så jag kan vara nästan ledig t.ex. imorgon. Ska på banken kl 10 och träffa en företagsrådgivare, fixa bankgiro och lite andra ärenden. Sen är jag ledig resten av dagen. Känns jätteskönt. Ladda inför midsommar liksom :-)

2006-06-21 @ 22:50:27
URL: http://www.frids.net
Postat av: ÅsaF

Men lilla pluttan...Usch vilken osis hon haft. Hoppas det vänder nu och att ni får en härlig midsommarhelg! Kramkram

2006-06-22 @ 10:57:37
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Helen

Men stackars liten då! du får ge henne en kram från mig. Jo uppdateringar på bloggen kommer...när jag får tid. Det blev ingen semester efter semestern....massa kramar till er allihop

2006-06-22 @ 11:16:24
Postat av: Linda (Ellte)

Halloj bruden, minns du mig? ;-) Hittade hit via Ingelas blogg och insåg att det var URlängesen vi hördes... Tror det var senast när Téa föddes *rodnar* Skoj att läsa lite om er, hela stora familjen!

Stora kramar hela vägen från Mölndal

2006-06-22 @ 20:57:54
Postat av: Sanna - liljan_

Åhhh stackars liiiten! Hoppas ni har haft en härlig helg! kramis

2006-06-26 @ 08:06:52
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback