Åter till vardag

Då har vardagen tagit vid. Här har målats påskägg, ätits god mat och allt har verkligen varit toppen på alla sätt och vis så nu är det helt okej med lite vardag och rutiner igen. Vi började dagen med att gå till öppnis och i eftermiddag är det lekparken som hägrar.

En söt liten påskkärring hade vi hos oss i lördags minsann image280


Lite scrappat har det blivit, ett par kan jag visa nu och ett par måste jag vänta med. Först ut ett alster som kom till utifrån
Katjas bloggutmaning, en jättehärlig skiss att leka med. Fotot på min layout var så stort så svängrummet blev litet men jag gillar fotot och det är ju verkligen i fokus här.
Nicolas, 12 år gammal, i Paris:
image281

Snart är Gabbes kalasbilder slut. Här har jag gjort en snabb variant på grön bazzill bling från Lektyg & Hantverk. Jag ville gärna ha kalassidorna enhetliga så jag fortsätter att leka med mina "apor och bananer" från Reminisce och som också finns på Lektyg & Hantverk. Måste bara passa på att säga att där nu finns de härliga Sassafrasspappren också.
image282

Här är en layout som vi jackat på Scraputmaningen, originalet finns att beskåda där och här är min layout. Kan berätta att den numera står så retligt mitt bakom pianot härhemma. Vet inte hur jag ska göra för att få fram den riktigt... TUR att jag hann scanna den iaf.
image283

Sista layouten för idag, om våra kära och kanske enda riktiga tradition - Pavlova. image284


Sist vill jag avsluta med att vi har Flanniganfeber på Scraputmaningen den här veckan så titta gärna dit och låt er inspireras. På lördag kommer något alldeles extra!

Edit kl.14:14 - Wehoooooo!!! Dagens glädjetjut! Mitt första nummer av Creating Keepsakes kom i lådan idag! Har väntat tretton veckor på den, men nu njuter jag verkligen.

Kommentarer
Postat av: ethel

JAAAA, jag fick min CK idag också! Plus ett månadskit (som jag inte hunnit öppna än!) så dagen är fullkomligt lysande!

Så söt påskkärring =)

Och väldans vad du varit produktiv! Såg din Pang pang LO tidigare - supersnyggt. Gillar de andra också, men den var min favorit!

Postat av: Mette

Åhhh vilken söt lite påskkärring!
Hur go som helst! :)

Och vilka fina LO:s du har gjort!
Jag tänkte också knåpa ihop något till Katjas bloggutmaning... Jag har en idé i huvudet... Så nu gäller det bara att få ner den på pappret! :)

Kram
Mette

2007-04-10 @ 18:32:47
URL: http://mettka.blogg.se
Postat av: Nina

Oj, sikken söt påskkärring!!!

Hur produktiv har inte du varit på scrapfronten då??? Fantastiska lo:s!!! Jag älskade verkligen Paris-lo:n - supersnygg!!! Vad har du använt för typsnitt? Och paketöppningslo:n har du på ett suveränt sätt fått med massor med bilder utan att det ser det minsta rörigt ut! Pang, pang - älskar de papprena (surprice ;-)), snygg färgmatchning. Téa och Felix hade kunnat skrika pang, pang tillsammans, för han gjorde likadant! ;-) Pavlova var också jättesnygg, vad kul att du scrappade om det! Jag måste bli bättre på att scrappa annat än bara barnen! Vad har du använt för typsnitt i den rubriken? Tackar för titten och massor av inspiration! :-) Kramar, Nina

2007-04-10 @ 21:14:54
URL: http://papperspyssel.blogg.se/
Postat av: camilla

Guuuuuud va fina Lo´s du har gjort
camilla

2007-04-10 @ 21:18:33
URL: http://camillarietz.blogspot.com
Postat av: Anna-Carin - anaber

Sicket litet sötsnöre till påskkärring!

2007-04-10 @ 22:34:58
URL: http://anaberscap.blogspot.com
Postat av: madde

vilka underbara lo! och vilken söt påskkärring... här spökade det ju... gillar lo om lille nicolas. underbar! de andra med i o f s :)

kram

2007-04-11 @ 07:22:57
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: Emilia

Säger detsamma - vilken söt påskkärring ni hade!! :-) Och fantastiska layouter som alltid!! Så fina färgkombinationer!

2007-04-11 @ 11:01:31
URL: http://lantisen.blogspot.com
Postat av: Katja

Det var då sannerligen den sötaste lilla påsk-kärirringa jag sett på längen ;-D
Mina kids har vart snoriga och hängiga så de orkade inte ens klä ut sig, men i måndags kväll frågade Nikki-Lee - mamma. när ska vi klä ut oss...?!...stackrarna påsken är ju förbi men de får välan klä ut sig ändå här hemma.
Vad fina los du har producerat. Jag är så impad av att du fixar att få med såååå många foton på en lo och få det så snyggt...Dukiga du...Och jag hoppas oxå på lite sassapapper i nästa paket, de är så jädrans snygga.
Nä nu skall jag hämta gulliganerna på dagis!!! Slut på friden mao ;-)

2007-04-11 @ 14:28:25
URL: http://katscrap.blogg.se
Postat av: ÅsaF

Lilla tösen, så himla fin hon är!!! Saknar hennes fnitter och bus... :-) Och så snygga layouter!!! Dina färgval är så klockrena! Längtar efter att bläddra bland dem live... snaaart hoppas jag! Mailar dig snart! Kramar i massor!!!

2007-04-11 @ 16:14:07
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Lindzi

Så mycket snyggt!! Hon är ju sockersöt Téa!!

2007-04-11 @ 16:39:46
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Sanna

Super fina layouter och jätte jätte sött foto!!!

2007-04-12 @ 13:13:29
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Sara

Haha, jag smyger minsann på din blogg också - och är preciiiis lika blyg när jag träffar folk jag "borde" känna igen och hälsa på direkt, för att vi befunnit oss i samma kretsar länge typ. Vi får hälsa ordentligt nästa gång vi ses istället! *kram*
Jättefina alster förresten - jag tokgillar din stil!!

2007-04-12 @ 14:12:06
URL: http://sarasscrap.blogg.se
Postat av: Malin

ursöt påskkärring... för att inte tala om dina skapelser - du är fantastisk människa!!! hur klarar du bara av att spruta ur dig allt snyggt!?!?! jag är dödsimpad!!! vi måste scrappa ihop... snart? *kram*

2007-04-12 @ 21:30:18
URL: http://mallafors.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback