Vardagssnack

Jag filar lite på scrappiztävlingen annars inget nytt här. Måste hämta lite ny inspiration och helt enkelt låta papper, sax och fotofix ligga ett par dagar. 61 layouter har jag skapat hittills.. Inte klokt när man tänker efter, men oj så skoj. Nu ska jag ladda batterierna och bara rita skisser, sortera grejer så kommer lusten tillbaks av sig självt.

Hade
Åsa här i fredags och åkte till Malin igår och fikade så det har varit mycket scrap- och kaffebubbel. Så himla mysigt! Tack tjejer!!!!

Idag har barnen varit helt fantastiska. Gabbe som haft ett hiskeligt morgonhumör ett tag vaknade som en solstråle. Vi åkte till öppnis och de ville inte åka hem när det var dags. De leker och pysslar tillsammans i skrivandets stund och då trivs man kanske som allra bäst som mamma.

I lördags fick Gabbe smaka på Téas överblivna nuggets, men currysåsen var det enda han brydde sig om:

 image292

Kommentarer
Postat av: ÅsaF

Taaaack själv kära Anna!! En riktig mysdag! Jag fick till några härliga foton på charmtrollen, lovar maila snart! :-) Snart är vi inspirerade till tusen och skapar mästerverk igen, eller hur!? ;-) Kraaaaam!

Postat av: emelie

vilken stor kille han har blivit! och det måste var underbart med currysås så där över allt. kram

2007-04-23 @ 23:11:35
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: Katja

Grabben som gav currysåsen ett ansikte...vilken sötis ;-)

2007-04-23 @ 23:57:31
URL: http://katscrap.blogg.se
Postat av: Malin

herreguuuuuud vilken god currysås - jag kan riktigt känns smaken... *ler* och bilden är ju bedårande! *hihi* tack för att du och Téa var här - det var såå mysigt att äntligen få träffas, hoppas vi kan göra om det snart! *kram*

2007-04-24 @ 08:48:40
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Nina

Oj, vilken stor och otroligt söt kille du har!!! Kramar, Nina

2007-04-24 @ 09:29:10
URL: http://papperspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback