Migrän och kortbekymmer..

Igår kväll fick jag en sjuh*beep*-migrän så idag har den legat och lurat lite samtidigt som jag varit väldigt trött av såväl anfall som mediciner. Tog mig och barnen och åkte till Partille C och köpte Rosenrot som ska pigga upp och sedan handlade vi lite snabbt och sedan hem. Jag lade mig på soffan och blundade lite medan barnen tittade på barnprogram. "Mamma tött" sa Téa och man känner sig som världens tråkigast mamma då. Det är ändå som om barnen känner på sig när man inte är på topp och de har varit hur goa som helst hela dagen, båda två (ja Téa är faktiskt det alltid medan Gabbe är lite mer upp och ner vad gäller gnällighet).

Jag insåg idag att det är Allahjärtans dag imorgon och inte ett endaste kort har jag gjort fastän jag har fått stämpla upp några jättefina motiv hos min vän Minna. Jaja, jag får väl göra några i helgen och spara till nästa år.

Ikväll har jag gjort klar en LO till
Lektyg också. Jag känner absolut ingen prestationsångest, bara att det är en jättekul utmaning att få jobba med papper som någon annan valt och ändå göra något "morftigt" av det.
Nu är det en layout kvar för den här omgången och imorgon ska jag ta itu med den. Jag längtar efter att få visa er dem men jag vet inte riktigt när jag får. Återkommer om det.
Kram på er alla denna sena afton!

Kommentarer
Postat av: AnnaB

Stort grattis till DT-uppdraget och vad kul att det känns så bra! Ser fram emot att få se vad du gjort! :-) Hoppas att du mår bättre idag!

Postat av: emelie

hoppas du mår bättre idag så du kan ha en härlig alla hjärtans dag! kram

2007-02-14 @ 09:33:32
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: ÅsaF

Stackare... :-( Hoppas migränen släppt genom vila och rosenrot! Spännande med dina dt-alster!! Nyfiken i en strut här... :-) Mys mycket idag på hjärtedagen!! Kramar till er alla!

2007-02-14 @ 11:46:55
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Ulrika

En stor alla-hjärtansdags-kram skickar jag tillbaka till dig och hoppas att du mår bättre snart!

2007-02-14 @ 13:59:29
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Malin

ohhh migrän din stackare... visst blir man helt under isen... hoppas att du piggnat till ordentligt nu! *kram*

2007-02-15 @ 12:17:17
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: madde

hoppas du mår bättre idag. ungar är verkligen såna, känner på sig när det är på "allvar" - eller så blir man själv tydligare. kram

2007-02-15 @ 18:19:32
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: Sanna

Usch, migrän är inget skoj! kram!

2007-02-16 @ 08:14:48
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback