"Allting var som den vanliga varda'n"

Nu ÄR vardagen tillbaks igen och vet ni vad, jag tycker det är ganska skönt. Jag tycker nog att vardagen är ganska underskattad. Barnen och jag trivs mycket bättre med lite rutiner och att få stimulans på öppna förskolan. Igår var vi på öppnis och det enda jag kunde locka hem Téa med var orden att vi skulle komma tillbaks imorgon igen. Idag var vi där, imorgon ska vi dit. De leker så himla fint där och slipper vara inpå varandra hela tiden.

Igår skickade jag in till gratisframkallning på fuji:
http://www.fujidirekt.se och hoppas att det blir bra.. Naturligtvist beror det mest på fotografen och jag är villig att erkänna att jag har mycket att lära. Viktigast för mig är inte fantastiska porträttfoton utan vardagsbilder, bilder för att minnas vad vi gjort, sånt som är roligt att komma ihåg om fem, tio och trettio år.
Hursomhelst, skynda att utnyttja erbjudandet ni också! Grattis är gott som man brukar säga!

När barn och myggor är tysta, då kan man ana att det är nåt jävelskap på gång... Här är alldeles för tyst för att jag ska kunna sitta kvar och skriva. Cs!

Kommentarer
Postat av: Smulan

Stort grattis till dt-medlemsskap!! Gud vad kul, förstår verkligen att de valde dig för det har hänt mycket på scrapfronten hos dig senaste tiden. Sug i dig av alla kommentarer vinster och annat skoj för det är du väl värd. Sund inställning till fotandet ovanför här. Kram

Postat av: ÅsaF

Jag fick hem mina foton från fuji idag och blev besviken...överexponerade och stämmer inte i färgerna... :-( Alla va inte så tack å lov! Men det passar inte vår kamera att framkalla därifrån helt klart. Såååå, allt beror inte bara på fotografen! ;-) Hoppas att dina foton blir bra såklart!
Skönt att ni kommit in i vardagsrutinerna och trivs bra! :-) Kraaam!

2007-01-09 @ 16:44:52
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Nina

Vad underbart att ni trivs så bra i vardagen! Låter mysigt med öppna förskolan. Tack för tipset på framkallning, har skickat iväg 50 bilder för framkallning nu, lättlurad som man är... ;-) Har förresten en massa nya bilder hemma nu att scrappa, fick hem en beställning på drygt 500 bilder för några dagar sen. Kramar!!!

2007-01-09 @ 20:50:43
URL: http://papperspyssel.blogg.se/
Postat av: Malin

härligt med nyframkallade bilder! *ler* själv håller jag på med sommarens bilder... vad var det för erbjudande hos fuji tro? får nog kila dit och kolla... *kramkram*

2007-01-09 @ 22:37:30
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: emelie

ja vist är det skönt att vara tillbaka i vardagen igen.

2007-01-11 @ 22:32:55
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: Zara

Jag var också jättemissnöjd med mina fujibilder men hoppas du har bättre tur... om inte annat är de gratis (det var mina med).
Kram

2007-01-13 @ 08:28:46
URL: http://zaras.blogsome.com/
Postat av: Josefine

Hej hej!
Tack för kommentaren om LO.n =D

Bubblorna är sån där silverringar. Men dom ser ut som bubblor på fotot faktiskt nu när du säger det. =)

Kram

2007-01-13 @ 23:26:54
URL: http://daggdroppe.com/journal
Postat av: Helen

Ja visst är det skönt att allt går tillbaka till det vanliga igen,dessutom är det skönt att det är ett helt år kvar till knäckbak och julklappshopping igen
Många kramar!

2007-01-14 @ 15:29:21
URL: http://svartochvit.blogg.se
Postat av: Sanna

Skööönt med vardag! Hoppas ni har haft en härlig helg!! många kramar!

2007-01-14 @ 20:17:10
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Toragathe

God bless you

2009-01-13 @ 10:33:16
URL: http://toragathe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback