Fujiframkallningen

Jo, jag berättade i ett tidigare inlägg om att jag skulle framkalla gratis hos fuji, 50 bilder. Två av mina bloggläsare har blivit riktigt missnöjda så jag var nervös över hur mina skulle bli. De blev jättebra och jag är jättenöjd. Så nöjd att jag funderar på om de är bättre än Crimson som jag brukat använda på sistone... Ville bara säga det om det är någon mer som vill prova gratiserbjudandet. 30:- i porto får man betala men det kan man leva med.
Fuji

Kommentarer
Postat av: malin

härligt att du blev nöjd med dina bilder! det är ju så viktigt... jag har annars ett annat tips - helt klart värt att testa, de är URBRA: www.framkalla.com - suveränt snabb leverans och fina bilder! *kram*

Postat av: Ulrika

Bra att du blev nöjd! Jag gillar också fuji, men tycker de är synd att de inte har matta bilder!

2007-01-15 @ 15:00:35
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: ÅsaF

Glad att dina bilder blev bra!! :-) Jag vet att det skiljer från kamera till kamera hur det blir. Men jag är sugen på att prova Crimson och Framkalla helt klart...Får komma å hälsa på er nån dag så jag får fota charmtrollen och har nåt att framkalla! ;-) Kraaaam

2007-01-15 @ 22:34:28
URL: http://asaf.blogg.se
Postat av: Nina

Jasså, du tycker att fuji tom är bättre än Crimson? Du som nästan lurat mig att beställa från C (fast jag har inte hunnit göra det än)... ;-) Jag tyckte också att fuji-bilderna blev bra, så jag kan också tänka mig att framkalla därifrån igen. Kram!

2007-01-16 @ 21:30:43
URL: http://papperspyssel.blogg.se/
Postat av: helen

usch va det förra inläget va läskigt med takpannor o allt! men en annan sak jag tänkte på var hur lika både du och jennie var på bilden...oj oj oj....om man nu ser till dagens läge iaf..
kramar i massor

2007-01-17 @ 01:19:48
URL: http://svartochvit.blogg.se
Postat av: madde

Ladda upp BG så jag får se! Ja visst, det skulle vara kul att jobba ihop ;) och vi skulle nog göra det med den äran. Vad hemskt med bilen! Här blåste det bort klinkers från trappan och ett fönster gick sönder. Annars höll allt. ha en underbar dag. kram.

2007-01-17 @ 12:40:27
URL: http://maddesigno.blogg.se
Postat av: Lindzi

Mina blir alltid bra hos Fuji men allra bäst och finast är det med framkalla.com. Man får sina bilde rpå ett dygn för 39 kr i frakt. Jag vääljer m atta bilder då ... något jag saknar hos Fuji.

2007-01-18 @ 15:06:53
Postat av: AnnaB

Vad bra att bilderna blev bra! Jag har varit nöjd förut, men nu har jag beställt 2 ggr från Fuji när de haft såna där kampanjer och det har blivit jättedåligt, tyvärr. Och för att reklamera skulle man behöva skicka in bilderna på CD... *suck* Tur det var billigt och skumt att de kan vara så bra ibland! Jag var supernöjd med framkalla.com i somras, så det får nog bli de som gör mina bilder nästa gång.

2007-01-21 @ 09:44:49
URL: http://annab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback