Nobelpriset

 

Man brukar säga att bakom varje framgångsrik man, finns där en kvinna. Vilket är sant, utan tvekan! Men ännu sannare är att bakom varje trygg liten Guldklimp (barn) finns en mamma! En mamma som lägger ner hela sin själ i att fostra, trygga och skapa kärleksfulla förutsättningar för sina barn. 

En mamma som så ofta får dubbeljobba med att få vardagen att gå ihop… som efter först en lång dag på jobbet, kommer hem, lagar middag, läsor läxor, tvättar, stryker, städar, handlar och inte minst ger sina barn kvalitetstid! När väl kvällen och natten närmar sig, stupar hon i säng av ren utmattning… för att få ork att ta sig igenom ännu en ny dag… med ett leende på läpparna!

Vi alla mammor som lyckas med den här bedriften är UNIKA! Utan tvekan är vi värda ett Nobelpris inom ämnet Mammakunskap!

Det är med en stor ära jag tilldelar Dig det här Nobelpriset! Jag beundrar Dig för Din styrka, för Din glöd och för Ditt engagemang! Var STOLT över Dig själv!

Duracellmamman som stiftade årets Nobelpris inom ämnet Mammakunskap, vill uppmuntra Dig som fått det här fina priset lite extra. Lottar av den anledningen ut 3 spa-kitt till tre av pristagarna! Vill även Du ta del av chansen till SPA-kittet, lämna en kommentar i det här inlägget hos Duracellmamman! (inget krav, utan delta om Du har lust)

Jag har fått det här Nobelpriset av Duracellmamman. I min tur är det med en stor Ära som jag tilldelar priset till följande mammor:

Mallafors

Lindzi

Minna

Tin

LottaM

Aase

Kram!


Kommentarer
Postat av: LottaM

Åh vännen jag är rörd. TACK!Kram Lotta

Postat av: Aase/ängel60

Åh Anna du är bara för underbar.... Precis vad jag behövde idag dessutom :)

Kram kram Aase

2008-12-09 @ 19:04:48
URL: http://angel60.blogg.se/
Postat av: Åsa/asamia

Vilken härlig skylt!!

2008-12-10 @ 17:10:46
URL: http://asamia.blogg.se/
Postat av: Tin

Tusen tack!!!!!

Har varit på sjukhuset men sonen i 4 dagar och fick chansen att låna en dator där i går kväll!

Blev sååå glad för din utmärkelse och den kom så precis när jag behövde den.Kände mig så låg i söndags och kände mig som världens sämsta mamma som inte orkar vara den man önskar och inte orkar göra det som man skulle vilja som mamma!

Du ska veta att dina komentarer i min blogg värmer jätte mycket!

Stort TACK!!! ♥♥♥

2008-12-11 @ 17:53:34
URL: http://tinsblogg.blogspot.com/
Postat av: malin

åhhh vännen... tack snälla snälla du för detta pris... jag ska suga på karamellen och dela ut den vidare - tack söta underbara du!!!!!!!

2008-12-17 @ 20:50:14
URL: http://mallafors.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback