Annandagen

Vilken skön dag vi har idag, vi bara softar och njuter. Vi tog en liten promenad till affären bara och köpte fisk till middagen.


Vi, hela familjen, har spelat Hungriga Elefanten idag och det var jättekul. Tänk när barnen är stora nog för Risk, wehooo vad kul det kommer bli.
Jag har pysslat lite för Pink Cat Studios, det är allt. Jag måste samla ihop lite ny energi för scrap. Längtar verkligen att få komma in i ett sånt där pysselflow igen.

God fortsättning allihop!


Kommentarer
Postat av: Nina

Vi har också softdagar. Igår var vi bara hemma och tog det lugnt, plockade upp och invigde leksaker osv. Idag har vi gjort detsamma som när som att vi var iväg på lunch till svärföräldrarna och för att säga hejdå till min svåger och höggravida svägerska som åkte hem till sina (och era) hemtrakter.God fortsättning!Kramar, Nina

Postat av: Nina

Förresten... Ser också fram emot att kunna spela Risk med barnen sen. Har inte spelat det på många år nu, men minns när vi var ett gäng som brukade samlas och spela Risk på helgerna förr i tiden. Jätteroligt! Hmmm, för en sådär 17 år sedan eller nåt... ;-oKRAM!

2009-12-26 @ 16:18:01
Postat av: Micke

Här har vi spelat Risk men Hungriga Elefanten låter också roligt! :D2009-12-27 @ 00:38:15
Postat av: madeleine

God jul och gott nytt år! sköt om dig. kram.

2009-12-27 @ 10:44:17
URL: http://maddesigno2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback