Lite juliga kort och lite hälsa

Min hälsa är en katastrof så det blir varken pysslat, städat eller nåt annat än att fixa det vardagliga och ta tillvara guldkornen med barnen. Har varit tvungen att vara från jobbet helt och hållet. Migränen är en återkommande ovän dessutom så jag har beslutat mig för att kontakta neurologen i stan som ger botoxinjektioner mot just migrän. Ska bli spännande att se vad det kan ge för effekt och så skönt att slippa biverkningarna från migränmedicinen.

Fyra julkort har det blivit som förskolelärarna ska få imorgon, med presentkort till bio från oss alla föräldrar.
Det börjar bli hög tid att fixa resten av alla julkort jag vill skicka... Jag ångrar mig att jag inte hakade på den där julkortutmaningen där man gör ett julkort i januari, två i februari osv.. Det får bli nästa år.
Kommentarer
Postat av: emelie

jättefina kort Anna!

och hoppas botoxen hjälper.

kram

Postat av: Eva-Lena

Kanon fina kort.Kram

2009-12-10 @ 20:53:39
URL: http://www.evalena.wordpress.com
Postat av: Fia

Oh, det är ju helt underbara julkort som du har gjort till fröknarna. Jag gillar färgerna, layouten och motiven (vart kommer stämplarna ifrån?).Jo, jag vet hur det är att må riktigt dåligt, min koloskopi i måndags gick åt pipsvängen, efter två liter lexabon så tog det tvärstopp.....Hoppas att botxen kan lindra lite.Kram fia

2009-12-11 @ 01:30:24
URL: http://fiaskapar.blogspot.com
Postat av: Aase/ängel60

Gumman, hälsan är viktigare än allt annat. Tänk på dej själv för annars blir det kaos.... Jag vet eftersom jag är i en liknande situation, njut lite här och nu ;) Stor Kram Aase

2009-12-11 @ 21:23:24
URL: http://angel60.blogspot.com
Postat av: ÅsaF

Åååå så fina och välarbetade kort vännen!!

Tack igen för idag! Jag är så glad att du är min vän! Puss å kram

2009-12-11 @ 21:49:08
URL: http://asaf.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Vad trist med migränen :( men jag hoppas verkligen att botoxen hjälper!! Men det lät verkligen intressant, jag lider också av migrän som var nästan bortblåst när barnen var mindre...nu har den kommit tillbaka med besked :/ jag tror jag får googla på det. så kan jag ju alltid be dem att spruta in lite i pannan på mig också när dom lix håller på -skrattar-Dina julkort är UNDERBARA, jag älskar verkligen din scrapstil!!! Jag gick med i julkortsbloggen, men ja, det hjälpte inte det heller ;)

Kram kram

2009-12-12 @ 10:57:20
URL: http://kamillasscrapping.blogspot.com
Postat av: Ami

Kram på dig!

Du har gjort underbara kort. Stämplarna är supersöta.

2009-12-12 @ 13:25:56
URL: http://amispyssel.blogspot.com/
Postat av: Zornitsa

Tråkigt att läsa om din hälsa!! Man orkar liksom inte mkt när man inte känner sig bra! Fina julkort du har gjort, gillar mkt det första i rosa/rött... fullt av liv. Kram!

2009-12-12 @ 19:40:42
URL: http://zornitsa.blogg.se/
Postat av: madeleine

vackra, fina julkort! men var du inte hos neurologen? kunde han inte hjälpa dig? usch, så tråkigt... men botox ska ju hjälpa mot diverse smärtor. sköt om dig. kram.

2009-12-14 @ 06:35:27
URL: http://maddesigno2.blogspot.com
Postat av: Nina

Nej, vad tråkigt att din hälsa blivit sämre. Det är ju åt fel håll, den ska ju åt andra hållet för att snart bli helt bra!!! Bra att du sänker kraven, din hälsa är viktigast!Så otroligt fina julkort! Jag har sagt det förr, men kan säga det om och om igen. Du har verkligen talang!!!Tyvärr har jag ingen tid att scrappa alls för tillfället, men i takt med att Agnes blir större och mer självständig hoppas jag på mer tid för det. Drömmen är att så småningom sitta och pyssla tillsammans med barnen (hoppas att några av dem kommer att vara intresserade av pysselstunder tillsammans med lilla mamman... :-)).Massor med kramar från Nina

2009-12-15 @ 07:44:36
Postat av: Petra

Måste säga att de förskolärarna måste bli glada att få så fina kort.Vad jobbigt det låter med din hälsa. Har du varit dålig en längre period?

Det är bra att du sänker kraven, tror det ändå kan bli en mysig jul.Sköt om digKram

2009-12-16 @ 20:30:41
URL: http://petralinusson.blogg.se/
Postat av: petra

Fröknarna på förskolan kommer att bli väldigt glada över att få såå fina kort. Det skulle jag bli.Vad jobbigt med din hälsa. Har det varat länge?

Bra att du sänker kraven, det blir torts allt säkert en mysig jul ändå.Sköt om dig kram

2009-12-16 @ 20:33:14
URL: http://petralinusson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback