Tisdag - två dagar kvar till jul

Dan före dan före dopparedan...

Idag var Nicolas också ledigt. Han åkte och besiktigade min bil på eftermiddagen och den klarade sig utan anmärkning Hurra!

Sedan hade vi planer på att göra något roligt med barnen. De fick önska vad de ville och då ville de åka antingen till Ikea eller Bushuset. Vi lät det vara en hemlighet tills vi kom på motorvägen intill Liseberg och de såg tornet med lamporna och Téa ropade LISEBERG!!! Vi tycker helt klart att Liseberg är juligare än både Ikea och Bushuset någonsin kommer bli ihop.

Karusell, farfarsbilar, fika, chokladhjul och vet ni vad - jag är SÅ bra på att plocka gosedjur med den där styrklon. Vinst varje gång! Så nu har ungarna en drös med fisk- och ankmjukisar som vi kan skicka till Rumänien nästa år. ;)

Liseberg i bilder:Imorgon ska jag jobba. Jag tycker om mitt jobb, men det finns inget som går upp emot att få vara ledig och vara med familjen.

Kommentarer
Postat av: Sabina

Mysigt!!! vi ska dit imorgon :-)

2009-12-22 @ 20:57:25
Postat av: Nina

Åh, så härligt!!!Tack så hjärtligt för det jättefina julkortet förresten!Kramar!

Postat av: stina ~maräng~

Vilken mysig dag!

kram! stina

2009-12-22 @ 22:53:09
URL: http://stinamarang.blogg.se/
Postat av: ÅsaF

Åh va mysigt!! :-) Jag hann inte dit i år, men det brukar ju vara supermysigt. Härligt att ni haft så sköna dagar när du varit ledig vännen! Hoppas dagen går fort idag och att ni får fortsatt härliga familjedagar i helgen!! Kraaaaaam

2009-12-23 @ 09:16:28
URL: http://asaf.blogg.se/
Postat av: Ponder

Även jag jobbar idag och fyyyyy vad segt det är. Får verkligen tvinga mig själv att prestera något...

Vilken tur att ni fick en sån mysig dag igår, då kanske det går lite lättare idag i alla fall?Jag går hos överläkaren i neurologi här på sjukhuset. Jag hamnade där direkt eftersom min migrän bröt ut när jag låg på sjukhus (efter att ha förlorat 12-13 liter blod efter förlossningen) och de var oroliga att det var en propp eller blödning som orsakade värken. Jag får bra hjälp av Zomig när jag har anfall, men problemet med dom är ju att man inte får ta dom för ofta + att jag blir rätt såsig av dom. Nu håller jag på att prova förebyggande behandling (jag har testat propranolol (betablockare), minipiller, sandomigrin (seretoninhämmare) och saroten (tricyklisk psykofarmaka). Inget har haft full effekt hittills, och nu återstår det starkare grejerna (typ lyrica mm), men eftersom jag haft dåliga levervärden vet jag inte om/när vi gör det.

Vilka mediciner har du provat?Håller tummarna för en migränfir jul!

2009-12-23 @ 11:21:52
URL: http://ponderingar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback