Långa killen!



Nu har det hänt! Gabbe har växt förbi Téa med två centimeter (och ett kilo tyngre). Han är således 104 cm lång och väger 18,6 kilo och Téa är 102 cm lång och väger 17,3 kilo. Att han har två nummer större på skorna har skvallrat om att det varit på gång.. men jag kan inte låta bli att förvånas lite iaf.. det är ändå 1½ år emellan dem.

Kommentarer
Postat av: Kicki

Känner igen det där. :)

Elias är nästan två år yngre än Maja men nästan lika lång så de har samma klädstorlek och nästan samma skostorlek. Får se när han går om henne, han verkar brås på sin långa far medan M brås på sin korta mor. :D

Kram Kicki

Postat av: emelie

förr eller senare så skulle ju det hända också.

blev lite nyfiken på hur lång han är.

kram

2009-02-20 @ 21:37:10
URL: http://www.emelie.ohrn.info
Postat av: ÅsaF

Haha! Fascinerande att det blir så, men förstås inte särskilt konstigt. Hoppas T inte reagerar på det! Du jag hör av mig per sms eller mail snart...vi måste ju boka in nåt nu!! Kramkram

2009-02-21 @ 09:19:09
URL: http://asaf.blogg.se/
Postat av: Nina

Ojdå, vilken racerfart han har på tillväxten!!!



Jag har bara mina barn att referera till och där har Tone alltid varit 1-2 cm längre än Felix. Det från start och så är det fortfarande. Däremot har Felix gått om henne på vikten och har vägt 1-2 kg mer ett bra tag.



Ha en skön helg!



Kramar, Nina

2009-02-21 @ 09:24:29
URL: http://papperspyssel.blogg.se/
Postat av: Zara

Jag förstår att du blir förvånad, det skulle jag också blivit!

Kram

2009-02-21 @ 18:56:01
URL: http://zarasrum.blogspot.com/
Postat av: camilla

dom e långa dina barn men jag förstår att du är förvånad att gabbe e längre......jag tycker den Lo från 4års kontrollen e så jättefin, jag har aldrig tänkt på att man kan ha sin kamera med på såna ställen, men nu har du gett mej ett tips.

Jag e tjatig, men hur har de gått med din mage, har du fått nåt svar?



kram Camilla

2009-02-24 @ 09:53:16
URL: http://gräddbullen.blogspot.com
Postat av: camilla

jag läste även om din kräkfobi!!!!

fy fan va jag känner igen mej, jag fick nästan tårar i ögonen, för jag tycker oxå de e sååå fruktansvärt..folk bara skrattar till när jag nämner de och jag kan bli lite arg, för dom fattar inte hur fruktansvärt jobbigt detta är för mej...jag räknar oxå ner dom här 72timmarna om nån i omgivningen har fått de, men jag kan ärligt säga att jag sover inte så bra under denna period som är nu, för vaknar jag mitt i natten, så känner jag efter om jag e dålig och blir helt kallsvettig och e tvungen att gå upp å läsa eller nåt,,,,jag skulle vilja gå i ide, eller flytta till varmare land när det är vinterperiod här....har förövrigt läst att vinterkräksjukan håller på att klinga av nu...håll tummarna för oss..

kram igen

camilla

2009-02-24 @ 10:02:43
URL: http://gräddbullen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback