Potträning

Det går trögt med potträningen och Gabbe har missförstått konceptet... Att träna triceps är en helt annan sak.


Han hade ätit kokospannkakor med jordgubbsylt precis innan, vilket det där runt munnen skvallrar om. ;)Jag hade två fina dagar i helgen och trodde att jag var på bättringsvägen men nu har jag varit mycket sämre igen dessutom med feberkänsla och jag räknar ner dagarna till ultrajudet av buken. Jag blir så ledsen av att må såhär, att inte ha den energin jag vill för barnen - bara att ta med dem till Allum (ett köpcentrum) gå i leksaksaffär och ta en fika, såna småsaker längtar jag efter. Jag hatar att må såhär! Jag frågade läkaren vad man letar efter med ett ultraljud av buken och levern om man inte söker efter gallstenar för det har en helt annan karaktär än mina besvär. Han svarade att man söker efter inlagringsproblem, tumörer och cancer.. Jag oroar mig inte, jag vill bara veta så att man kan göra nåt åt det. Kanske är det superenkelt fixat när jag bara fått en diagnos.

Kommentarer
Postat av: emelie

så trist att det blev sämre igen. jag håller alla tummar jag har för ultraljudet och hoppas att du snart blir bättre.

kram

Postat av: Tin

Har varit i din situation och det är inte roligt det håller jag med om. Hoppas att du får undersökas snart!

Kram Tin

2009-01-24 @ 02:14:15
URL: http://tinsblogg.blogspot.com/
Postat av: katja

söta söta Gabbe :-DHej hjärtat, jag önskar att du blir frisk snart och att du får ett bra besked efter ditt UL.

Jag vet ju hur det är att inte må bra och orkar det man vill.

Men du är en supermorsa och den bästa mamma dina kids har kunnat få så ha inte för höga krav nu utan ta den tid du behöver för att bli frisk.Styrkekramen.

2009-01-24 @ 11:04:17
URL: http://www.katja73.wordpress.com
Postat av: Aase/ängel60

Goa goa Anna, klar tdu oroar dej! magen är ett viktigt område i kroppen, man vill ju ha kontroll. Hoppas det ordnar sig, det är skit jobbigt att bara vänta!!!!!! jag vet! Tänker på dej, ska du på mässan i mars? Kanske en träff med fiak och mycket prat?

Kram kram Aase

2009-01-24 @ 22:23:57
URL: http://angel60.blogspot.com
Postat av: Kamilla

ÅÅÅ tänker på dig vännen, inte ska du behöva må såhär!! kramar om

Jag ler åt Gabbe och vilken duktig fotograf du är!!

Kram kram!!

2009-01-24 @ 23:08:01
URL: http://kamillasscrapping.blogspot.com
Postat av: ÅsaB

Förstår verligen din frustration, måste vara skitjobbigt rent ut sagt. Men jag tänker som du, när de väl hittat felet så fixar de det säkert lätt som en plätt, och du kommer må som en prinsessa igen.:-) Kraaaam Å

2009-01-25 @ 07:56:09
URL: http://scrapsystrar.blogspot.com
Postat av: malin

åh hjärtevännen... det gör mig så ont att du inte mår bra... jag hoppas verkligen att du snart får tid för UL och att de sedan kan hjälpa dig med vad som nu är galet... tänker på dig och skickar varma stärkande kramar... kraaaam

2009-01-25 @ 08:06:08
URL: http://mallafors.se
Postat av: madeleine

håller tummarna för att det är enkelt åtgärdat i magen. tänk om man kunde fått gjort ultraljudsundersökningen åtminstone samma månad... visst hade huvudet varit lugnare då?! kram.

2009-01-25 @ 09:47:29
URL: http://maddesigno.blogg.se/
Postat av: Duracellmamman

Men du... vill bara ge Dig em Bamsekram och föra äver några kg av min energi till dig!!! Snart blir du bra, bara de får reda på vad felet är, så att de kan ge dig rätt behandling. Njuta av de små sakerna på hemmafronten med barnen så länge... ja du vet super mys i soffan kikandes på film, med världens skål popcorn :-DMassa, massa kramar!!!

2009-01-25 @ 11:22:37
URL: http://duracellmamman.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback