Hemma!

Nu är vi hemma från Karlstad & Dalsland igen! Det känns både skönt och lite trist och vardag igen på nåt underligt sätt..
Idag åkte vi till K-Rauta för att köpa två hyllplan till tvättstugan och intill ligger möbelbutiken Sova och vad händer.. vi "råkar" glida in och köpa en soffa!

Ni som varit hemma hos oss vet ju hur less jag är på våra stora vit- och blårandia pluffsiga och säckiga soffor är. Dessutom grymt opraktiska eftersom den ena soffan stänger till värmen från vår öppna spis.. ja till och med så att man knappt tänker på att det finns en öppen spis eftersom möblemanget är som det är. Gissa om jag är sugen på att fortsätta mina inredningsdrömmar!! Men men.. jag får sansa mig lite nu.

Soffan kommer i slutet på september/början av oktober.

En sån fast hörnsoffa och två sittkuddar!


Kommentarer
Postat av: Sofia/Jozie

SNYGG soffa!!!! Jag är redan less på min, trots att jag bara haft den i tre-fyra år än!Kram, Sofia

Postat av: ÅsaF

Åååååååååååå Anna så glad jag blir för er skull!! Detta är ni välförtjänta av! Ser fram emot att följa inredningsdrömmarna när soffan kommit! :-) Och provsitta förstååååås! ;-) KRAM!

2009-07-16 @ 20:37:02
URL: http://asaf.blogg.se/
Postat av: Sanna

Så himla snygg!!! Nu blir jag också sugen på att shoppa soffa, våra har så gott som gjort sitt...

kramkram

2009-07-17 @ 22:29:31
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se/
Postat av: jennie

Vilken fin soffa och vad skönt att bli av me de soffor ni nu har, fast de är enormt sköna så tror jag den här kommer passa in så bra hos er, smått avis ;)Kram

2009-07-18 @ 19:36:51
URL: http://jegos.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Synd man inte var hemma i Dalsland så hade vi kunnat träffas en sväng.. Hör gärna av dig om du kommer förbi en annan gång :-)

Kram

Viktoria

2009-07-30 @ 18:03:47
URL: http://papperochsant.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback