Kalaskortslåda

En kalaskortskortslåda har jag gjort med material från Pappersbiten, titta gärna in där för att se hur jag gick till väga.

Perfekt att ha en särskild låda till bara kalaskort som barnen kan ha med sig till kalas faktiskt... då behöver man inte rota igenom alla krya på dig-, kram- och bara för att-kort.

Kommentarer
Postat av: Sara

Men åh vilken smart idé!! (Iofs har jag inga barn än, men man kan ju göra en till sig själv... ) Jättefin!

Postat av: madeleine

vilken härlig låda! hoppas du får svaren snart, helt galet att det inte fungerar som det ska i vården... om man ändå bara kunde skylla på att det är sommar, men tyvärr är det så här ofta! hur går det med topamaxen? kram.

2009-07-09 @ 18:03:09
URL: http://maddesigno2.blogspot.com
Postat av: LottaM

Hej vännen, Vad du har varit produktiv! Vilken superduper bra idé med kortlåda. Hoppas att ni har en riktigt härlig semester.Vi kom hem från Spanien igår och det är så skönt att vara hemma. Värmen var urjobbig 38-40 grader i skuggan, 35 i poolen och 32 i havet. Aldrig under 30 grader någon gång under dygnet. Lillprinsen fick värmeslag och Maja hade sin brutna handled. Ja annars var det naturligtvis ´bra :-) Skämt å sido, det var jätteskönt men det är alltid skönt att komma hem igen.Hoppas att du mår bättre. Ha en fortsatt härlig sommar.Kramar Lotta

2009-07-09 @ 21:28:25
URL: http://lottamaun.blogspot.com
Postat av: Lily/Marie

Så läcker! Gillar fågeln massor!!!

2009-07-19 @ 19:52:07
URL: http://marie.robe.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback