Ett par layouter

Den här gjorde jag på Nödingeträffen. Har jag visat den?
Testade lite nya teknik med akryl, hade sett en digital variant av ramen... och det är klart att det blir sådär perfekt när det är digiscrappat. Jag är inte hundra procent nöjd, men den är iaf färgglad och jag hade kul när jag gjorde den. :)Sedan skickade jag in ett bidrag till Brunsons månadsutmaning. Jag har gjort en liknande sida tidigare och det här blev sida två så.. med flera månader emellan så har det, kan man säga, blivit ett helt uppslag i albumet:Sida 1, gjord i februari och redan visad:

Kommentarer
Postat av: Linda

WOW, den nedersta är hur snygg som helst!!! ♥

Postat av: malin

oh så snyggt - gillar prickigt... och akrylramen är hur fräck som helst :) kramar

2009-06-10 @ 20:33:11
URL: http://mallafors.se
Postat av: M

Tack! Ja, jag har scrappat lite nu och känner mig faktiskt mycket bättre :) Men ibland tar man liksom hellre att det bryter ut än att det är såhär halvt jättelänge. Men nu verkar det ju gå åt rätt håll så det blir nog bra :)

Fina layouter! Gillade den nedersta jättemycket! Vad fint det blir när man ritar ramar runt papprena! Ska jag göra nån gång.

Kram på dig!

2009-06-10 @ 20:40:01
URL: http://vardagochtrams.blogspot.com/
Postat av: ÅsaF

Ååååå den där minns jag ju nu! Så himlans läcker layout!! Vill se mer lek så jag blir fortsatt inspirerad att vidga mina vyer också :-) KRAM!

2009-06-10 @ 20:46:00
URL: http://asaf.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: tack vad du är snäll! :D Du anar inte hur många gånger jag har velat bara knyckla ihop alla papper och ge upp det - det är jättesvårt att få till det som jag vill, haha. Men det är ju så kul, så jag fortsätter försöka lära mig :)Jättesnygg färgkombo på den nedersta layouten, och jättesnyggt överhuvudtaget. En vacker dag ska jag behärska papperspysslet jag med ;)

2009-06-10 @ 20:57:47
URL: http://juliapysslar.blogg.se/
Postat av: marit

Underbata LOs!Älskar dina färgsättningar!!

2009-06-16 @ 22:51:42
URL: http://scraphornan.ning.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback